Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες εκδόσεις και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης για το Fiat 500X

Νέες εκδόσεις και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης για το Fiat 500X

Τετρακίνητες εκδόσεις βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λίτρων και απόδοσης 170 ίππων αποκτά το Fiat 500X παράλληλα με ένα νέο ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη  για τις εκδόσεις ισχύος των 140 ίππων.

 

Ακόμα πιο πλούσια γίνεται η γκάμα του Fiat 500X με την προσθήκη νέων εκδόσεων που έχουν ως αφετηρία τον υπερτρφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,4 λίτρων τεχνολογίας Multiair II.

Για την ήδη γνωστή έκδοση ισχύος των 140 ίππων, είδηση αποτελεί η παρουσία ενός ημι-αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων (DCT) ανάμεσα στις προδιαγραφές της.

Με τον παραπάνω συνδυασμό το Fiat 500X έχει την ικανότητα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 9,8 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 190 χλμ./ώρα.

Όπως και στις εκδόσεις με το χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ύπαρξη συστήματος start&stop, η οποία μάλιστα συμβάλλει στη διατήρηση της μέσης τιμής της κατανάλωσης καυσίμου στα 5,7 λίτρα/100 χλμ. και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στα 133 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Πέρα από το ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, πρεμιέρα στην γκάμα του Fiat 500X και ειδικότερα στις εκδόσεις Cross και Cross Plus πραγματοποιεί η ισχυρότερη εκδοχή του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης των 1,4 λίτρων, η οποία αποδίδει 170 ίππους και 250 Nm ροπής.

Οι τεχνικές προδιαγραφές της συγκεκριμένης έκδοσης συμπληρώνονται από το αυτόματο κιβώτιο των εννέα σχέσεων καθώς και από το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης.

Παρά τις ανταγωνιστικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 8,6 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα) και τη μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου δεν ξεπερνά τα 6,7 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τα 157 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης έκδοσης αποτελεί το γεγονός ότι ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν η κίνηση θα μεταδίδεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης, τον τύπο ή τη μορφολογία του οδοστρώματος.

Παράλληλα με τις νέες εκδόσεις στην γκάμα του Fiat 500X, το συμπαγών διαστάσεων crossover αποκτά και ένα νέο, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης, το οποίο προβλέπει 35% προκαταβολή, έως 36 μηνιαίες δόσεις με μηδενικό επιτόκιο, εγγύηση διάρκειας 3 ετών και δωρεάν οδική βοήθεια επίσης για τρία χρόνια.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024