Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγή σκυτάλης για τη Skoda στην Ελλάδα

Αλλαγή σκυτάλης για τη Skoda στην Ελλάδα

Στην καταγγελία της σύμβασης που τη συνέδεε με την BΙΑΜΑΡ Α.Ε. προχώρησε η Skoda Auto, προαναγγέλλοντας εξελίξεις στην εισαγωγή και τη διάθεση των προτάσεων της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας.

Tέλος στη συνεργασία με τη BIAMAΡ Α.Ε. βάζει η Skoda Auto καταγγέλλοντας τη σύμβαση με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα αυτοκινήτων Skoda στη χώρα μας.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. τονίζει με ανακοίνωσή της πως θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις συμβατικές υποχρεώσεις έως και τις 30 Μαΐου 2017 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έπραττε για 35 χρόνια, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους η Skoda Auto οδηγήθηκε σε μια τέτοια απόφαση.

«Την 29η Μαΐου 2015, η SKODA AUTO a.s. κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα, ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30η Μαΐου 2017».

«Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., γιαλόγους επαγγελματικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθεί στους λόγους της καταγγελίας. Αυτό είναι υποχρέωση, και το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της SKODA AUTO a.s. να το πράξει».

«Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και τώρα που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου, κατείχε και κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η SKODAστις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και παράλληλα το τετραπλάσιο από τις χώρες της Μεσογείου».

«Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. είναι μία από τις πιο Υγιείς εταιρείες του χώρου και Όχι μόνο. Και θα παραμείνει έτσι».

«Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της, θα εξυπηρετεί και θα ανταποκρίνεται στις συμβατικές ή άλλες, υποχρεώσεις της με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που το πράττει κατά τα τελευταία 35 συναπτά έτη της συνεργασίας της με τη SKODA AUTO a.s».

«Με την ευκαιρία, θέλουμε, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες της SKODA για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της BIAMAΡ Α.Ε.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024