Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα το ανοιχτό Τoyota Aygo x-Wave -από 13.450 ευρώ

Στην Ελλάδα το ανοιχτό Τoyota Aygo x-Wave -από 13.450 ευρώ

Το αυτοκίνητο πόλης της Toyota με το χαρακτηριστικό σχεδιαστικό ύφος αποκτά και το «προνόμιο» του…. ανοιχτού ουρανού καθώς η αντίστοιχη έκδοση του είναι πλέον διαθέσιμη -και- στην ελληνική αγορά.

Την ανοιχτή έκδοση υποδέχεται η «ελληνική» γκάμα του ιαπωνικού city car η οποία βασίζεται στην πεντάθυρη έκδοση του μοντέλου και διατίθεται στην εγχώρια αγορά ξεκινώντας από τα 13.450 ευρώ.

Το Aygo x-Wave, όπως ονομάζεται η ανοιχτή έκδοση του ιαπωνικού αυτοκινήτου πόλης, διαθέτει όλα εκείνα τα αναβαθμισμένα στοιχεία που εισήγαγε η νέα εκδοχή του συν την ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή που του εξασφαλίζει ένα ακόμα πιο ξεχωριστό χαρακτήρα σε συνδυασμό και με την χαρακτηριστική σχεδιαστική προσέγγιση

Το προφίλ της ανοιχτής έκδοσης του Aygo συμπληρώνει η παρουσία πλουσιότερου βασικού εξοπλισμού σε σχέση με την «κλειστή» βασική έκδοση, ο οποίος, εκτός από την «απαραίτητη» ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή που διατίθεται σε μαύρο χρώμα, περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης, το σύστημα infotainment x-touch που συνδυάζεται με οθόνη αφής επτά ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας.

Την αισθητική εικόνα της έκδοσης συμπληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών σε ασημί απόχρωση, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι υφασμάτινες επενδύσεις με διακοσμητικά στοιχεία από δέρμα σε συνδυασμό με ορισμένες επιφάνειες στο χρώμα του αμαξώματος και λεπτομέρειες από χρώμιο.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου έτσι και η ανοιχτή, εξοπλίζεται με τον τρικύλινδρο VVTi του 1,0 λίτρου με ισχύ 69 ίππους και 95 Nm ροπής.

auto.in.gr

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024