Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καινούριο αυτοκίνητο σε 48 ώρες; H Volvo Car Hellas δεσμεύεται για την παράδοσή του

Καινούριο αυτοκίνητο σε 48 ώρες; H Volvo Car Hellas δεσμεύεται για την παράδοσή του

Ο νέος τρόπος απόκτησης των μοντέλων Volvo στην Ελλάδα φέρνει τους υποψήφιους ιδιοκτήτες τους σε απόσταση αναπνοής από μια νέα οδηγική εμπειρία με σουηδική σφραγίδα.

Επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την προσήλωσή της στην ελληνική αγορά η Volvo Car Hellas, θυγατρική της σουηδικής Volvo Cars, αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο παράδοσης καινούριων αυτοκινήτων στη χώρα μας παραδίδοντας όλα τα μοντέλα της σε διάστημα 48 ωρών από την ολοκλήρωση της αγοράς τους.

Με αυτό τον τρόπο η εισαγωγική εταιρεία των σουηδικών αυτοκινήτων και το δίκτυο των επίσημων διανομέων Volvo σε όλη την Ελλάδα παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους υποψήφιους πελάτες τους, πολύ πριν αυτοί οδηγήσουν το νέο τους αυτοκίνητο, διαγράφοντας τις καθυστερήσεις που συχνά προκαλούν ανασφάλεια στο εύθραυστο περιβάλλον της ελληνικής αγοράς.

Η δέσμευση παράδοσης νέου αυτοκινήτου στον πελάτη εντός 48 ωρών από την αγορά του, αφορά εκτελωνισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Τα αυτοκίνητα αυτά χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, στοιχείων πρόσθετου εξοπλισμού, χρωμάτων κτλ. έτσι ώστε να είναι δυνατό να ικανοποιηθεί σχεδόν οποιοσδήποτε συνδυασμός τεχνικών προδιαγραφών και εξοπλισμού επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Σε ό,τι αφορά τα μοντέλα της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, διαθέσιμα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα παράδοσης εντός 48 ωρών είναι τόσο τα V40 και V40 Cross Country, τα οποία κυριαρχούν τα τελευταία δύο χρόνια στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των premium πεντάθυρων hatchback, όσο και τα δημοφιλή premium μεσαία sedan και sportswagon S60 και V60 αντίστοιχα.

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα διατίθενται σε πληθώρα συνδυασμών επιπέδων εξοπλισμού και χρωμάτων και με τον diesel κινητήρα των 1.600 κ.εκ., τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ταυτόχρονα είναι διαθέσιμες και οι εκδόσεις Livstyl, οι οποίες προσφέρουν επιπλέον εξοπλισμό αξίας 3.000 – 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Η δέσμευση παράδοσης εντός 48 ωρών ισχύει και για το παγκόσμιο best-seller της φίρμας, το μεσαίο SUV XC60 με τη νέα γενιά δίλιτρων τετρακύλινδρων turbo κινητήρων Drive-E που συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο των επισήμων διανομέων Volvo σε όλη τη χώρα. Η σχετική λίστα είναι διαθέσιμη στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 800 100 7505 και στην ιστοσελίδα http://www.volvocars.com/gr/find-a-dealer

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής της φετινής σεζόν (vids)

Τι έδειξε η έρευνα του CIES Football Observatory για τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024