Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 227 smart fortwo στην ελληνική αγορά

Ανάκληση για 227 smart fortwo στην ελληνική αγορά

Ενδεχόμενο πρόβλημα στα αμορτισέρ του μπροστινού άξονα απαιτεί την αντικατάστασή τους σε 227 fortwo.

Στην ανάκληση smart fortwo προχωρά η εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 227 smart fortwo (BM453342, BM453343, BM453344 και BM453353), με ημερομηνία παραγωγής μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου 2014, στα οποία θα μπορούσε να μην έχει υλοποιηθεί σωστά η συγκόλληση της βάσης του βραχίονα ράβδου στρέψης στο αμορτισέρ, λόγω ενός σφάλματος του προμηθευτή.

Υπό ιδιαίτερα υψηλές καταπονήσεις θα μπορούσαν να αποκοπούν οι ραφές συγκόλλησης της βάσης. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν δυσμενώς οι ιδιότητες οδήγησης του οχήματος λόγω μιας ισχυρότερης κλίσης ταλάντωσης, ενώ σε μεγαλύτερες περιστροφές του τιμονιού υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο πρόκλησης ζημιάς στα ελαστικά. Στα προς ανάκληση οχήματα δεν θα μπορούσε, συνεπώς, να αποκλειστεί ο αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος.

Γι’ αυτό το λόγο, στο πλαίσιο της ανάκλησης, θα αντικατασταθούν προληπτικά τα αμορτισέρ του μπροστινού άξονα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση fortwo, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή επιβατικών οχημάτων smart της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., προκειμένου να γίνει αντικατάσταση των αμορτισέρ του μπροστινού άξονα,χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Mercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 1176000.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024