Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ford Motor Hellas

Η Ford Motor Hellas «έτρεξε» για την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής στο Navarino Challenge 2015

Η Ford Motor Ελλάς με ένα στόλο οχημάτων ανέλαβε τις μετακινήσεις των πρωταγωνιστών του «Navarino Challenge 2015», της αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά, στοχεύοντας στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

Η Ford Motor Ελλάς με ένα στόλο οχημάτων της ανέλαβε τις μετακινήσεις των πρωταγωνιστών του «Navarino Challenge 2015», της αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά, στοχεύοντας στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

Μεταξύ των αδιαμφισβήτητων πρωταγωνιστών της διοργάνωσης ήταν
ένας από τους κορυφαίους υπερμαραθωνοδρόμους στον κόσμο, ο Ελληνοαμερικανός Dean Karnazes, πρεσβευτής του «Navarino Challenge 2015», ο οποίος στο πλαίσιο της χορηγίας της Ford είχε το πλευρό του το Ford Focus ST το οποίο και ανέλαβε να τον μεταφέρει στην Costa Navarino την έδρα της διοργάνωσης και για την φετινή γιορτή του αθλητικού τουρισμού.

Μεταξύ των διάσημων συμμετεχόντων του Navarino Challenge βρέθηκαν ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο boccia, Γρηγόρης Πολυχρονίδης που θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά στο «Navarino Challenge», αλλά και οι πρωταθλητές της κολύμβησης Φώτης Γιαννιώτης και Κέλλυ Αραούζου καθώς και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες.

Ωστόσο, η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά δεν απευθυνόταν μόνο στους επαγγελματίες αθλητές αλλά σε όσους ήθελαν να πάρουν μέρος καθώς ο στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση για την παιδική παχυσαρκία και η καταπολέμησή της, μέσω της μεσογειακής διατροφής, του υγιεινού τρόπου ζωής και της άσκησης.

Έτσι, το «Navarino Challenge» που ξεκίνησε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και διήρκεσε έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015, προσέφρε ένα πλήρες πρόγραμμα άθλησης και διασκέδασης προσελκύοντας συμμετέχοντες διαφόρων ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αποτελώντας μία από τις σημαντικότερες εγχώριες διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού.

Η Ford Motor Ελλάς που συμμετείχε ενεργά για δεύτερη χρονιά στη διοργάνωση στηρίζοντας τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας και την προώθηση της υγιεινής διατροφής και άσκησης, αναλαμβάνοντας τη χορηγία του στόλου οχημάτων.

Έτσι εκτός από το νέο Ford Focus ST, η Ford παραχώρησε ένα στόλο 13 οχημάτων που αποτελείται, από Fiesta 1.0L και Fiesta ST μέχρι τα νέα Ford C-MAX, Mondeo, Focus ST αλλά και τα Transit Custom & Courier, τα οποία μετέφεραν καλεσμένους και συμμετέχοντες.

Σε ό,τι αφορά το αθλητικό σκέλος της διοργάνωσης oι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αθληθούν μέσα από δραστηριότητες όπως: Τρέξιμο, Κολύμβηση, Ποδήλατο, Tae Kwon Do, Αναρρίχηση, Pilates και Πολεμικές Τέχνες.

To «Navarino Challenge» πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024