Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Seat: Δείτε εδώ αν το αυτοκίνητό σας διαθέτει κινητήρα diesel EA 189

Seat: Δείτε εδώ αν το αυτοκίνητό σας διαθέτει κινητήρα diesel EA 189

Μετά τις VW και Audi και η Seat ανεβάζει εφαρμογή όπου ιδιοκτήτες μοντέλων της ισπανικής φίρμας μπορούν να διαπιστώσουν κατά πόσο το αυτοκίνητό τους εξοπλίζεται με πετρελαιοκινητήρα diesel τύπου ΕΑ 189 με το «επίμαχο» λογισμικό.

Η Seat ανακοίνωσε την ενεργοποίηση μηχανής αναζήτησης μέσω της οποίας οι κάτοχοι αυτοκινήτων Seat στην Ελλάδα μπορούν, εισάγοντας τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου τους, να διαπιστώσουν κατά πόσο το αυτοκίνητό τους εξοπλίζεται με diesel κινητήρα τύπου ΕΑ 189 οι οποίοι διαθέτουν το «επίμαχο» λογισμικό.

Η μηχανή αναζήτησης για την ταυτοποίηση των αυτοκινήτων φιλοξενείται στο www.seat.gr ενώ ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου μπορεί να καταχωρηθεί στη διεύθυνση http://www.seat.gr/company.php?act=checkcar για να διαπιστωθεί αν ο κινητήρας του αυτοκινήτου τους ανήκει στην οικογένεια κινητήρων πετρελαίου ΕΑ 189 ΕU5 και κατά συνέπεια να εμφανίζει αποκλίσεις στις εκπομπές ρύπων του.

Η Seat σημειώνει ότι τα μοντέλα με κινητήρες προδιαγραφών EU6 δεν επηρεάζονται και πληρούν όλα τα απαιτούμενα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Σε ό,τι αφορά τα αυτοκίνητα με κινητήρες diesel τύπου ΕΑ 189 Euro 5 που διαθέτουν το λογισμικό, υπενθυμίζεται ότι όλα τα οχήματα είναι ασφαλή από τεχνική άποψη και κατάλληλα για οδήγηση.

Όπως επισημαίνεται οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που διαθέτουν κινητήρες diesel ΕΑ 189 θα ενημερωθούν, για τα απαραίτητα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν, ενώ διευκρινίζεται ότι η Volkswagen AG αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη τυχόν αλλαγών και δεν θα υπάρξει καμιά επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024