Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Astra 2016: Στην ελληνική αγορά από 18.040 ευρώ

Opel Astra 2016: Στην ελληνική αγορά από 18.040 ευρώ

H "ελληνική" γκάμα της Opel υποδέχεται την νέα γενιά του Astra το οποίο θα διατεθεί αρχικά σε πεντάθυρη hatchback έκδοση με μία επιλογή κινητήρα βενζίνης και δύο diesel.

Η νέα 11η γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της γερμανικής φίρμας ξεκινά, στην hatchback πεντάθυρη έκδοσή της, την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά, όπου θα διατεθεί με τρεις επιλογές κινητήρων έναν βενζίνης και δύο diesel καθώς και σε τρία επίπεδα εξοπλισμού ξεκινώντας από τα 18.040 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Η αρχική τιμή αφορά τη βασική –και μοναδική- βενζινοκίνητη έκδοση η οποία εξοπλίζεται με turbo κινητήρα χωρητικότητας 1,0 λίτρου με απόδοση 105 ίππων o οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και διατίθεται αποκλειστικά στο δεύτερο εξοπλιστικό επίπεδο Excellence.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αποδοτικός βενζινοκινητήρας τεχνολογίας ecoFLEX συνδυάζεται «de facto» με σύστημα start&stop προσφέροντας περιορισμένες τιμές μέσης κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα οι οποίες περιορίζονται σε 4,3 λίτρα/100 χλμ. και 99 γρ./χλμ. αντίστοιχα.

Εφαλτήριο για τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις αποτελεί η έκδοση με κινητήρα CDTI 1,6 λίτρων ισχύος 110 ίππων και ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με την αρχική τιμή της έκδοσης που διατίθεται στο πρώτο εξοπλιστικό επίπεδο Business να διαμορφώνεται σε 18.720,79 ευρώ σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης.

Τα μεγέθη εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και μέσης κατανάλωσης καυσίμου της βασικής πετρελαιοκίνητης έκδοσης διαμορφώνονται σε 90 γρ./χλμ. σε 3,1 λίτρα 100 χλμ.

Την μεγαλύτερης ισχύος έκδοση της γκάμας του νέου Astra με απόδοση 136 ίππων, εξοπλίζει μοτέρ πετρελαίου CDTI 1,6 λίτρων το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μηχανικού ή αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων.

Στην πιο προσιτή εκδοχή της ισχυρότερης πετρελαιοκίνητης έκδοσης του Astra με μηχανικό κιβώτιο και στο δεύτερο εξοπλιστικό επίπεδο, Excellence, η τιμή της διαμορφώνεται σε 20.884,20 ευρώ συνυπολογιζόμενου του οφέλους απόσυρσης.

Για εκείνους που επιλέξουν τους 136 ίππους της πετρελαιοκίνητης έκδοσης με αυτόματο κιβώτιο στο ανώτερο εξοπλιστικό επίπεδο Dynamic στο οποίο είναι αποκλειστικά διαθέσιμος ο συγκεκριμένος συνδυασμός, η αρχική τιμή διαμορφώνεται σε 22.200,94 ευρώ με το όφελος απόσυρσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξοπλιστικό παλμαρέ του νέου Astra περιλαμβάνει, εκτός από τις «απαραίτητες» gadget παρουσίες όπως η οθόνη αφής επτά ιντσών για το infotainment και ορισμένες «καινοτομίες» για την κατηγορία όπως τα έξυπνα φωτιστικά σώματα Intellilux Matrix LED τα οποία ανήκουν στο βασικό του εξοπλισμό καθώς και τη βελτιωμένη εκδοχή του πακέτου συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας με τη συνδρομή κάμερας «Opel Eye» το οποίο αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού της πλειονότητας των εκδόσεων του νέου Astra.

Δείτε εδώ αναλυτικά πληροφορίες για τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις τιμές και τις διαθέσιμες εκδόσεις του νέου Astra

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024