Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα το Σάββατο 14/11 για την έκθεση «Αυτοκίνηση 2015» στην Αθήνα

Πρεμιέρα το Σάββατο 14/11 για την έκθεση «Αυτοκίνηση 2015» στην Αθήνα

Με τη συμμετοχή πάνω από 60 εκθετών και περισσότερους από 22 εκπροσώπους της «mainstream» αυτοκινητοβιομηχανίας η αθηναϊκή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2015» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στο κοινό το οποίο και θα υποδέχεται έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.

Αντίστροφη μέτρηση για την αθηναϊκή έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), με τη συμμετοχή της πλειονότητας των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά.

Η έκθεση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου φιλοξενεί περισσότερα από 120 μοντέλα -νέες αφίξεις, ειδικές εκδόσεις και δημοφιλή μοντέλα- των Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lancia, MΙΝΙ, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Εκτός από τα τετράτροχα εκθέματα των παραπάνω εταιρειών οι επισκέπτες, θα μπορούν επίσης να ενημερωθούν πλήρως για νέες και λιγότερο νέες αφίξεις από τις εταιρείες, αλλά και για ό,τι καινούριο σε αξεσουάρ, ανταλλακτικά και προϊόντα aftermarket.

Επίσης, χάρη σε ένα μεγάλο στόλο δοκιμαστικών αυτοκινήτων θα υπάρχει η δυνατότητα να κλείσουν test drive για μοντέλα που επιθυμούν προκειμένου να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα.

Ενδεικτικό για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της διοργάνωσης είναι ότι στη δημοσιογραφική πρώτη της έκθεσης, στις 13 Νοεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί τέσσερις επίσημες παρουσιάσεις νέων μοντέλων που ξεκινούν την πορεία τους στην εγχώρια αγορά από το floor της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» και τις οποίες στις 14 Νοεμβρίου το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει για πρώτη φορά από κοντά.

Η έκθεση ανοίγει αυλαία για το κοινό στις 14 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. και θα διαρκέσει έως τις 22 Νοεμβρίου. Τα ωράρια της έκθεσης που φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο – Είσοδος από Λ. Ποσειδώνος) είναι Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00 και Δευτέρα-Παρασκευή 15.00-21.00.

Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ ενώ η είσοδος για τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών είναι δωρεάν. Μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ προβλέπεται για ΑΜΕΑ, Πολύτεκνους, Ανέργους, Φοιτητές και μαθητές με την επίδειξη αντίστοιχου δικαιολογητικού.

Για τους επισκέπτες της έκθεσης παρέχεται δωρεάν parking δυναμικότητας άνω των 5.000 θέσεων, ενώ για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει αναρτηθεί ειδική σήμανση από όλες τις κεντρικές αρτηρίες προς την έκθεση.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024