Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ιστοσελίδα για τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα της Mercedes-Benz

Νέα ιστοσελίδα για τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα της Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz Έλλας, εγκαινιάζει μια νέα και πιο εμπεριστατωμένη ιστοσελίδα για τα μεταχειρισμένα οχήματα Mercedes-Benz «Star-Class» τα οποία φέρουν την πιστοποίηση της γερμανικής φίρμας.

Mε στόχο την καλύτερη ενημέρωση του κοινού η Mercedes-Benz Έλλας, εγκαινιάζει μια νέα και πιο εμπεριστατωμένη ιστοσελίδα για τα μεταχειρισμένα οχήματα Mercedes-Benz «Star-Class» τα οποία φέρουν την πιστοποίηση της γερμανικής φίρμας.

Η νέα ιστοσελίδα των μεταχειρισμένων της Mercedes-Benz η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.hallofstars.gr/, ανασχεδιάστηκε εξαρχής περιλαμβάνοντας φωτογραφίες, τιμές και παρουσίαση αυτοκίνητων σε ειδική προσφορά, ούτως ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να εντοπίσουν το κατάλληλο για τις ανάγκες τους αυτοκίνητο Mercedes-Benz.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές που πληρούν τα εγγυημένα μεταχειρισμένα οχήματα Mercedes-Benz, «Star-Class», τα οποία διατίθενται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, υπενθυμίζεται ότι δεν ξεπερνούν σε παλαιότητα τα πέντε χρόνια, και επίσης δεν έχουν ξεπεράσει τα 100.000 χλμ., διατίθενται με 12 μήνες οδική βοήθεια ενώ προσφέρεται και δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου εντός διαστήματος 30 ημερών

Σε κάθε περίπτωση εκτός από την παραπάνω ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενοι για μεταχειρισμένα οχήματα Mercedes-Benz μπορούν επίσης να επισκεφτούν «δια ζώσης» το Πρότυπο Κέντρο Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων «Hall of Stars» που βρίσκεται στην οδό Θηβαΐδος 20, στη Ν. Κηφισιά.

auto.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024