Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Suzuki Marine στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Η Suzuki Marine στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

«Πάνοπλη» ήταν η παρουσία της Suzuki Marine σε μια από τις αρτιότερες και πιο δημοφιλείς εκθέσεις για εκείνους που ασχολούνται με τη θάλασσα ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά.

Πληθωρική ήταν η παρουσία της Suzuki Marine στην έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2016, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και όπου η Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε, επίσημος αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων μηχανών της ιαπωνικής φίρμας, παρουσίασε «σύσσωμη» την γκάμα των προϊόντων της.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα των εξωλέμβιων κινητήρων θαλάσσης της Suzuki Marine, μεταξύ των οποίων και ορισμένες αφίξεις οι οποίες υπόσχονται εντυπωσιακή αποδοτικότητα.

Έτσι το «παρών» στην έκθεση έδωσαν οι εξωλέμβιοι DF25A και DF30A οι οποίοι το 2014 είχαν αποσπάσει το βραβείο καινοτομίας IBEX, αλλά και οι DF300P οι οποίοι εκτός από γενναιόδωρη ισχύ τους λειτουργούν τόσο ως δεξιόστροφα όσο και αριστερόστροφα, σε μια παγκοσμία της Suzuki που θα καθορίσει το μέλλον των τετράχρονων κινητήρων.

Το ντεμπούτο της στο Ναυτικό Σαλόνι έκανε και ο εξωλέμβιος DF5AL με χωρητικότητα 138 κ.εκ και ισχύ 3,7kw που θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον προσεχή Μάιο.

Σύμφωνα με την Suzuki, οι παραπάνω εξωλέμβιοι κινητήρες, διαθέτοντας τεχνολογία leanburn συμβάλλουν στην μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου ιδίως στις χαμηλές και μεσαίες στροφές χωρίς αντίκτυπο στη γενναιόδωρη ροπή τους τους.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024