Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Nέο προσιτό πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων, 5ετίας και άνω, από την Peugeot

Nέο προσιτό πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων, 5ετίας και άνω, από την Peugeot

Η Peugeot προσφέρει ένα νέο προσιτό πρόγραμμα συντήρησης για τους κατόχους αυτοκινήτων της πενταετίας και άνω, προσφέροντας παράλληλα για όσους το αξιοποιήσουν και ένα χρόνο οδική βοήθεια.

Η Peugeot λανσάρει το νέο πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους «Ecoexpert» το οποίο απευθύνεται σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot 5ετίας και άνω.

Αναλυτικά, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος το οποίο προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Peugeot 5ετίας και άνω, μπορούν να πραγματοποιήσουν service με 59 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων ανταλλακτικών εργασίας και ΦΠΑ) στο οποίο περιλαμβάνονται αντικατάσταση λιπαντικού (10W40), φίλτρου λαδιού καθώς και τεχνικός έλεγχος 15 σημείων.

Στον τεχνικό έλεγχο περιλαμβάνονται ο ηλεκτρονικός εντοπισμός βλαβών, τα ελαστικά, τα φρένα, τα φώτα, οι υαλοκαθαριστήρες, η εξάτμιση, η ανάρτηση, το αμάξωμα, η μπαταρία, η ψύξη καθώς η στάθμη όλων των υγρών, ενώ θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεχνικές ενημερώσεις εφόσον αυτό απαιτείται.

Επιπλέον όσοι κάνουν χρήση, του παραπάνω προγράμματος «Ecoexpert»θα επωφεληθούν και από ένα χρόνο εντελώς δωρεάν οδικής βοήθειας από την Peugeot.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024