Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο καλύτερου εισαγωγέα Peugeot παγκοσμίως για τον Όμιλο Συγγελίδη

Βραβείο καλύτερου εισαγωγέα Peugeot παγκοσμίως για τον Όμιλο Συγγελίδη

Μία διεθνή διάκριση εξασφάλισε η Peugeot στην Ελλάδα η οποία εκπροσωπείται από τον όμιλο Συγγελίδη αποσπώντας τον τίτλο της καλύτερης εισαγωγικής εταιρείας του δικτύου της γαλλικής φίρμας σε όλο τον κόσμο.

Μία διεθνή και ιδιαίτερα σημαντική διάκριση εξασφάλισε η Peugeot στην Ελλάδα η οποία εκπροσωπείται από τον όμιλο Συγγελίδη αποσπώντας τον τίτλο της καλύτερης εισαγωγικής εταιρείας του δικτύου της γαλλικής φίρμας σε όλο τον κόσμο.

Η αναγνώριση αυτή ήρθε από τον ίδιο τον πρόεδρο του ομίλου PSA/Peugeot-Citroën, Carlos Tavares, ο οποίος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 13 Μαρτίου 2016, παρέδωσε αυτοπροσώπως στους κ.κ. Γιάννη Συγγελίδη και Πολυχρόνη Συγγελίδη το βραβείο «Best Importer President Award 2015», εξαίροντας τις επιδόσεις της εισαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο πρόεδρος του γαλλικού ομίλου PSA Carlos Tavares, αναφέρθηκε ειδικά στα ποιοτικά επιτεύγματα της ελληνικής αντιπροσωπείας, επιπλέον των ποσοτικών κριτηρίων όπως η εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Peugeot στην Ελλάδα, μετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από τον Όμιλο Συγγελίδη, το οποίο από 2,5% το 2013, αυξήθηκε σε 3,1% το 2014 και σε 6,7% το 2015 ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις και προσδοκίες.

Όπως σημειώνεται από τον ελληνικό όμιλο που έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση της γαλλικής φίρμας στην εγχώρια αγορά απο το 2014: «Η διεθνής διάκριση για την Peugeot στην Ελλάδα, αποδεικνυει ότι ακόμα και σήμερα, μια δυναμική ελληνική επιχείρηση μπορεί να κερδίσει διεθνή αναγνώριση και αποτελεί την καλύτερη απόδειξη, ότι οι επενδύσεις που έχουν γίνει από τον Όμιλο Συγγελίδη και από το επίσημο δίκτυό του καθώς και η εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αποφέρουν καρπούς εκτοξεύοντας την προτίμηση του ελληνικού κοινού για την γαλλική φίρμα».

auto.in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024