Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Avis στο πλευρό των Road Runners για το διεθνή διαγωνισμό F1 in Schools

Η Avis στο πλευρό των Road Runners για το διεθνή διαγωνισμό F1 in Schools

Η Avis στηρίζει μια από τις πλέον ελπιδοφόρες ελληνικές ομάδες στο πλαίσιο του F1 in Schools, έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς τεχνολογίας οι τελικοί του οποίου θα διεξαχθούν στο Τέξας.

Στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της για την αρωγή ενεργειών που προωθούν την καινοτομία, τη συμμετοχικότητα και την νεανική δημιουργικότητα, η Avis στηρίζει τη μαθητική ομάδα Road Runners της Ελληνογερμανικής Αγωγής στη συμμετοχή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό F1 in Schools.

Ο διαγωνισμός F1 in Schools είναι ο μεγαλύτερος μαθητικός διαγωνισμός τεχνολογίας παγκοσμίως με αντικείμενο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός μονοθεσίου Formula 1 υπό κλίμακα.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών ηλικίας 9 έως 19 ετών για φυσικές επιστήμες, νέες τεχνολογίες και μηχανική, ενώ ταυτόχρονα οι μαθητές αποκτούν γνώσεις επιχειρηματικότητας και μαθαίνουν να συνεργάζονται και να δουλεύουν ομαδικά, στα πρότυπα των επαγγελματικών ομάδων της Formula 1.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα των Road Runners αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση στους Προκριματικούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδος, τη 2η θέση και το Βραβείο Ιστοσελίδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης στους αγώνες ταχύτητας.

Για την φετινή διοργάνωση οι Road Runners διαγωνίζονται στον πανελλήνιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί από τις 22-24 Απριλίου 2016, με στόχο τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα «F1 in Schools World Finals 2016» που θα διεξαχθεί στο Τέξας.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024