Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Vespa γιορτάζει τα 70στά της γενέθλια με μια επετειακή σειρά μοντέλων και δώρα εξοπλισμού

Η Vespa γιορτάζει τα 70στά της γενέθλια με μια επετειακή σειρά μοντέλων και δώρα εξοπλισμού

Η ιταλική φίρμα που έγινε σχεδόν ταυτόσημη με το ιταλικό design σε δύο τροχούς γιορτάζει τα γενέθλιά της με μια σειρά επετειακών εκδόσεων Vespa με αναφορές στο παρελθόν και δώρα για τους αγοραστές μοντέλων της Vespa.


Στις 23 Απριλίου, η Vespa γιορτάζει τα 70ά της γενέθλια και δημιουργεί μια επετειακή σειρά με σημείο αναφοράς την πρώτη Vespa των 98cc η οποία και αποτέλεσε την απαρχή της καθιέρωσης του δίτροχου ιταλικού συμβόλου.

Η νέα και προσεχώς συλλεκτική σειρά εκδόσεων των Primavera, GTS και PX με τα διακριτικά Vespa 70 οι οποίες θα διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, στις σε δύο νέες αποχρώσεις γαλάζιο Azzurro 70 και γκρι Grigio 70 οι οποίες δημιουργήθηκαν ειδικά για να θυμίζουν την παράδοση της Vespa.

Παράλληλα με τα νέο ρετρό έμπνευσης χρώματα οι εκδόσεις Vespa 70, διαθέτουν μια σειρά από ιδιαίτερα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων η νέα σέλα σε σκούρο καφέ χρώμα, με λογότυπο Vespa 70, τα αντίστοιχα επετειακά γραφικά στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και το σκούρο τελείωμα των τροχών.

Την εξοπλιστική ιδιαιτερότητα των ειδικών εκδόσεων συμπληρώνει η κλασική πίσω σχάρα χρωμίου, σημείο αναφοράς στην κληρονομιά της Vespa, η οποία φιλοξενεί μία κομψή τσάντα στον ίδιο χρωματισμό με τη σέλα, και φέρει το λογότυπο της 70στής επετείου.

Επιπλέον των ειδικών εκδόσεων και ειδικά για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, με αφορμή τα γενέθλιά της Vespa, η Piaggio Hellas με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, προσφέρει δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 480 ευρώ.

Οι επετειακές εκδόσεις Vespa 70 διατίθενται μέσω των παρακάτω επιλεγμένων σημείων πώλησης Vespa:

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024