Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 111 Lexus GS και IS στην ελληνική αγορά

Ανάκληση για 111 Lexus GS και IS στην ελληνική αγορά

Το πρόγραμμα ανάκλησης πραγματοποιείται προκειμένου να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του στεγανοποιητικού παρεμβύσματος μεταξύ του αισθητήρα πίεσης και του σωλήνα παροχής καυσίμου.

Στην ανάκληση Lexus GS και ΙS προχωρά η Toyota Ελλάς
A.B.E.E, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά συνολικά 111 GS παραγωγής από το 2004 έως το 2007 και IS παραγωγής από το 2005 έως το 2007.

Στα παραπάνω αυτοκίνητα λόγω λανθασμένων οδηγιών συναρμολόγησης και σύσφιξης του αισθητήρα πίεσης καυσίμου πάνω στο σωλήνα παροχής, υπάρχει η πιθανότητα μειωμένης και
σταδιακά με το χρόνο μειούμενης, δύναμης που απαιτείται για την διασφάλιση της σωστής στεγανοποιητικής ικανότητας της τσιμούχας μεταξύ του αισθητήρα πίεσης και του σωλήνα παροχής.

Σε αυτή τη περίπτωση, ίσως παρατηρηθεί μυρωδιά καυσίμου από τον χώρο του κινητήρα και διαρροή από την τσιμούχα. Εάν αυτό συμβεί σε συνδυασμό με την παρουσία πηγής ανάφλεξης, μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες πιθανότητες πυρκαγιάς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Lexus σε
όλη την Ελλάδα, ώστε να γίνει η σχετική αντικατάσταση του στεγανοποιητικού παρεμβύσματος αισθητήρα πίεσης καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πμ έως 05:00 μμ).

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024