Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Piaggio συστήνει τα νέα Liberty και Medley προσφέροντας δωρεάν διετή επέκταση εγγύησης

Η Piaggio συστήνει τα νέα Liberty και Medley προσφέροντας δωρεάν διετή επέκταση εγγύησης

Έως τις 19 Ιουνίου, η Piaggio προσφέρει test ride και +2 χρόνια εγγύηση για τα νέα της scooter Liberty και Medley.


Η Piaggio συστήνει στο ελληνικό κοινό την ανανεωμένη εκδοχή του Liberty και το νέο της scooter Medley, προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να τα δουν από κοντά και να τα οδηγήσουν, προσφέροντας παράλληλα δωρεάν διετή επέκταση της εργοστασιακής τους εγγύησης για όσους τα αποκτήσουν.

Αναλυτικότερα, όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα δύο νέα scooter της ιταλικής φίρμας μπορούν έως τις 28 Μαΐου να κλείσουν ένα testride στα παρακάτω επιλεγμένα σημεία πώλησης της Piaggio. Επιπλέον όσοι αποφασίσουν να αποκτήσουν οποιαδήποτε έκδοση του Liberty ή του Medley έως τις 19 Ιουνίου θα επωφεληθούν από δωρεάν διετή επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας της Piaggio, «Bye Bye Monotony».

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των δύο νέων μοντέλων, το Medley είναι το νέο scooter της Piaggio που υπόσχεται να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα ευελιξίας του είδους με τεχνολογικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις και διαστάσεις μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο σχεδιασμός του παραπέμπει σαφώς στην οικογένεια των scooter Piaggio, ενώ ο χαρακτήρας του ενισχύεται από στοιχεία όπως ο προβολέας με φώτα ημέρας τεχνολογίας “light-guide” και ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών.

Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται δικάναλο ABS και immobilizer, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο σχεδιασμό με γνώμονα την άνεση, ανεξαρτήτως του ύψους του αναβάτη και προκειμένου να παρέχεται απόλυτος έλεγχος του οχήματος ακόμα και σε στάση. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα υπόσχεται χωρητικότητα ρεκόρ για την κατηγορία και είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο ανοιγόμενα κράνη.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αξίζει να σημειωθεί ότι το Medley είναι το πρώτο scooter της Piaggio που εξοπλίζεται με τους προηγμένους, υψηλών επιδόσεων νέους κινητήρες iGet. Οι τετραβάλβιδοι και υγρόψυκτοι κινητήρες των 125 και 150 κυβικών, διαθέτουν σύστημα Start & Stop και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, και υπόσχονται μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των service, εξαιρετική οδηγική άνεση χωρίς κραδασμούς, άμεση απόκριση από στάση και κορυφαία.

Tο Liberty, το δημοφιλές scooter της Piaggio έχει ανανεωθεί πλήρως ενισχύοντας την αποδοτικότητα, την παρεχόμενη άνεση και τα εξοπλιστικά του χαρακτηριστικά και διατίθεται με νέας τεχνολογίας κινητήρες iGet σε εκδόσεις 50, 125 και 150 που υπόσχονται περισσότερες επιδόσεις και περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμου.

Το νέο Liberty υπόσχεται επίσης περισσότερη άνεση παρέχοντας μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια του αναβάτη, αλλά και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα όπου μπορεί να φιλοξενηθεί ένα κράνος jet.

Παράλληλα προσθέτει στα χαρακτηριστικά του ένα νέο πακέτο εξοπλισμού το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων και φώτα ημέρας με LED. Σε επίπεδο ασφάλειας το best-seller της Piaggio περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων 125 και 150 κ.εκ. σύστημα ABS, ενώ προς όφελος του χειρισμού αλλά και της ασφάλειας ο μπροστινός τροχός έχει αυξηθεί στις 16 ίντσες.

Ενισχυμένη είναι και η λίστα προαιρετικού εξοπλισμού η οποί περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κλειδί με τηλεχειριστήριο, εξοπλισμένο με αισθητήρα «bikefinder» που ενεργοποιεί τα φώτα από απόσταση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα test ride των νέων scooter thw Piaggio και την επέκταση της εγγύησης, μπορείτε να βρείτε εδώ:http://www.gr.piaggio.com/piaggio/GR/gr/promozioni/promo-piaggio.html

auto.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024