Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημη πρώτη του νέου S90 από την Volvo Σφακιανάκης

Επίσημη πρώτη του νέου S90 από την Volvo Σφακιανάκης

Η Volvo Σφακιανάκης σύστησε στο ελληνικό κοινό το νέο S90 το οποίο υπόσχεται μια νέα αντίληψη premium αυτοκίνησης και πολυτέλειας με επίκεντρο τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον, όπως επιβάλλει η αντίστοιχη αντίληψη της premium αυτοκίνησης της σουηδικής φίρμας.


Η Volvo Σφακιανάκης, στρατηγικός συνεργάτης της Volvo Car Hellas εδώ και 14 χρόνια, σύστησε το νέο Volvo S90 στο ελληνικό κοινό σε μια παρουσίαση που έγινε στο Τατόι Club στη Βαρυμπόμπη συγκεντρώνοντας πλήθος φίλων της φίρμας και της εταιρείας που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο.

Όπως και το νέο ΧC90, το S90 υπακούει στη σύγχρονη αντίληψη πολυτέλειας της σουηδικής φίρμας η οποία εστιάζει σε μια βιωματική προσέγγιση προσαρμοσμένη στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον της εποχής με στόχο την προσφορά εξαιρετικών και πολύτιμων εμπειριών ζωής.

Έχοντας επενδύσει 11 δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία πέντε χρόνια για την ιδανική έκφραση και εφαρμογή του παραπάνω σκεπτικού η Volvo Cars, προσφέρει –και- με το νέο S90 ακόμα ένα απτό δείγμα της αντίληψής της για τη σύγχρονη πολυτέλεια και την αυτοκίνηση και το οποίο υπόσχεται να ανταποκριθεί ιδανικά στις νέες ανάγκες και επιθυμίες του σύγχρονου ανθρώπου προσφέροντας μια ήρεμη και εκλεπτυσμένη εμπειρία με τεχνολογίες αιχμής και μια high end αντίληψη πολυτελείας που υπόσχονται απόλυτη άνεση, έλεγχο και επιδόσεις, χωρίς κόστος για το περιβάλλον.

Όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει για την νέα αντίληψη πολυτελούς αυτοκίνησης στη σουηδική φίρμα, ο επικεφαλής σχεδιασμού στη Volvo Cars, Thomas Ingenlath: «Σήμερα ένα αυτοκίνητο δεν επιτελεί απλά μια λειτουργία, αλλά μεταφέρει και ένα μήνυμα για το ποιος είσαι και ποια η στάση σου απέναντι στη ζωή».

Πλήρως εναρμονισμένη με το παραπάνω σκεπτικό είναι και η Volvo Σφακιανάκης, στρατηγικός συνεργάτης της Volvo Cars η οποία υποστηρίζει τους χιλιάδες οδηγούς Volvo με αξιοπιστία και επαγγελματική συνέπεια, προσφέροντας ολοκληρωμένες, καινοτόμες υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας εγγυημένη εμπειρία οδήγησης σε κάθε διαδρομή.

Οι εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία άνθρωποι της Volvo Σφακιανάκης προσεγγίζουν την οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς εργαζόμενοι απρόσκοπτα στα παρασκήνια για να διατηρούν τα αυτοκίνητα Volvo ασφαλή και τους οδηγούς Volvo υπερήφανους να τα οδηγούν.

Η Volvo Σφακιανάκης δραστηριοποιείται σήμερα σε δυο μονάδες εξυπηρέτησης Πωλήσεων και After Sales σε Αθήνα (Λ. Κηφισίας 55 και Αγ. Θωμά Μαρούσι, τηλ. 210 6100220) και Θεσσαλονίκη (Εθν. Αντιστάσεως 34 Καλαμαριά, τηλ. 2310 586777) ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση http://www.volvo-sfakianakis.gr/

auto.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024