Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 11 μοτοσικλέτες Honda GL 1800 στην ελληνική αγορά

Ανάκληση για 11 μοτοσικλέτες Honda GL 1800 στην ελληνική αγορά

Η ανάκληση πραγματοποιείται λόγω ενδεχόμενης δυσλειτουργίας του πυροτεχνικού συστήματος του αερόσακου.

Στην ανάκληση μοτοσικλετών Ηonda GL 1800 προχωρά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσικλετών Honda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 11 δίκυκλα μοντέλο GL 1800 / GL1800 A Goldwing (Κωδικός Μοντέλου: SC47), με ημερομηνία κατασκευής από 25η Μαΐου 2006 έως 5η Αυγούστου 2008.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε ορισμένες μοτοσικλέτες, ενδέχεται ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου, ενδέχεται κατά την ενεργοποίησή του σε ατύχημα, να παραγάγει μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την προβλεπόμενη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό του αναβάτη.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να γίνει αρχικά απενεργοποίηση του μηχανισμού του αερόσακου και μόλις τα νέα βελτιωμένα ανταλλακτικά γίνουν διαθέσιμα, αντικατάσταση του μηχανισμού με νέο βελτιωμένο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483624 και 797 με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: customer_service@saracakis.gr.

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024