Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες τιμές για τα Volvo S60 και V60 Cross Country -από 34.550 ευρώ

Νέες τιμές για τα Volvo S60 και V60 Cross Country -από 34.550 ευρώ

Η Volvo Car Hellas επεκτείνει την προνομιακή τιμολογιακή και στις εκδόσεις Cross Country των S60 και V60 Cross Country, καθιστώντας ελκυστικότερη την απόκτησή τους αλλά και δίνοντας μια διαφορετική πιο ευχάριστη διάσταση στο δίλημμα sedan ή wagon, εξισώνοντας τις αντίστοιχες τιμές.


H Volvo Car Hellas, μετά την ανακοίνωση των νέων προνομιακών τιμών για τα «απλά» S60 και V60, εφαρμόζει την ίδια συνταγή τιμολογιακής «εξίσωσης» και στις πιο περιπετειώδους προσανατολισμού, Cross Country εκδόσεις που, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα διατίθενται σε νέες ελκυστικότερες τιμές οι οποίες επιπλέον «εξισώνονται» είτε πρόκειται για το τετράθυρο είτε για το πρακτικότερο wagon αμάξωμα.

Αναλυτικότερα, υπό την ισχύ της νέας τιμολογιακής πολιτικής της Volvo Car Hellas, η βασική έκδοση των S60 και V60 Cross Country με το δίλιτρο τεχνολογίας Drive E κινητήρα ισχύος 190 ίππων σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ξεκινά πλέον από τα 34.550 ευρώ, ενώ για εκείνους που θα προτιμήσουν το νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων των Σουηδών, η επιπλέον επιβάρυνση αντιστοιχεί σε μόλις 530 ευρώ καθώς οι τιμές των αντίστοιχων αυτόματων εκδόσεων με τον παραπάνω κινητήρα διαμορφώνεται σε 35.080 ευρώ.

Η ίδια πολιτική εξίσωσης τιμών ισχύει για όλες τις εκδόσεις D4 των S60 και V60 Cross Country ανεξαρτήτως επιπέδου εξοπλισμού ενώ αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι όποια και να είναι η επιλογή κιβωτίου ή ακόμα και σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα δεν ξεπερνούν τα 120 γρ./χλμ. ξεκινώντας για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο από τα 111 γρ./χλμ.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές των εκδόσεων S60 και V60 Cross Country:

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό των S60 και V60 Cross Country αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική εξοπλιστική έκδοση Momentum, διαθέτει το σύστημα αυτόνομης πέδησης 2ης γενιάς (ενεργό έως τα 50 χλμ./ώρα), ρυθμίσεις πλαισίου Dynamic και ανάρτηση Cross Country, αερόσακους οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής, ABS, σύστημα δυναμικού ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης, σύστημα Start/Stop, σύστημα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις και προστασίας αυχένα, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, δερμάτινα τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, Cruise Control, ηχοσύστημα Performance με έγχρωμη οθόνη, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού, Clean Zone σύστημα ιονισμού, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, ηλεκτρικό χειρόφρενο, φώτα ημέρας LED, υπολογιστή ταξιδιού, αισθητήρα βροχής 2ης γενιάς, πολλαπλά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού και συνοδηγού, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED, σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

auto.in.gr

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024