Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για Ford Mondeo, S-Max, Galaxy και Edge λόγω δυσλειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων

Ανάκληση για Ford Mondeo, S-Max, Galaxy και Edge λόγω δυσλειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων

Η ανάκληση πραγματοποιείται λόγω προβλήματος των φωτιστικών σωμάτων LED το οποίο μπορεί να διακόψει τη λειτουργία τους και η οποία επιβάλει την αναβάθμιση του αντίστοιχου λογισμικού.

Στην ανάκληση 167 αυτοκινήτων Ford προχωρά η Ford Motor Hellas, Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά συνολικά 167 Ford Mondeo, S-Max, Galaxy και Edge με ημερομηνίες κατασκευής μεταξύ 3/5/2014 έως 10/3/2016.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα εμπλεκόμενα οχήματα υπάρχει το ενδεχόμενο λόγω σφάλματος στο λογισμικό, τα προσαρμοζόμενα φωτιστικά σώματα τύπου LED να απενεργοποιηθούν.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο χρήστης του οχήματος να κλείσει τον διακόπτη εκκίνησης κινητήρα και να τον ανοίξει εκ νέου, ώστε τα φωτιστικά σώματα να ενεργοποιηθούν ξανά.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα θα πρέπει να προγραμματιστούν με νέο λογισμικό οι μονάδες διαχείρισης ηλεκτρικών λειτουργιών BCM και φώτων HCM.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει καταγραφεί κανένα ατύχημα το οποίο να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η διαδικασία ειδοποίησης των ιδιοκτητών των προς ανάκληση αυτοκινήτων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω προσωπικών επιστολών ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ford ή στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4805620, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info11@ford.com

auto.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024