Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jeep Value: Νέο πρόγραμμα εγγυάται την τιμή επαναγοράς για πέντε χρόνια

Jeep Value: Νέο πρόγραμμα εγγυάται την τιμή επαναγοράς για πέντε χρόνια

Η Lancia Jeep Hellas με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, εγγυάται την αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων Jeep για διάστημα πενταετίας και την επαναγορά τους σε προσυμφωνημένη τιμή και με όρους που συμφωνήθηκαν κατά την πώλησή του.

Η Lancia Jeep Hellas λανσάρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα επαναγοράς αυτοκινήτου «Jeep Value» με το οποίο εγγυάται την επαναγορά των μοντέλων Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες Jeep τη δυνατότητα επιστροφής ή ανταλλαγής με κάποιο άλλο μοντέλο.

Το Jeep Value προσφέρεται ανεξαρτήτως από τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου – μετρητά ή χρηματοδότηση – και, σύμφωνα με τις συστάσεις της Lancia Jeep Hellas, εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο, ενώ είναι και το μοναδικό πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη.

Τα πρόγραμμα Jeep Value μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Jeep τα οποία έχουν ανανεωθεί και εγγυώνται μέγιστη ευελιξία και προσαρμογή στις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι με το πρόγραμμα Jeep Value και σε συνδυασμό με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το Renegade, μπορεί να αποκτηθεί από 19.900 ευρώ, με μόλις 177 ευρώ το μήνα.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Jeep Value ισχύει για αγορές μοντέλων Jeep από 18/7/2016 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

auto.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024