Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart Brabus: Στην Ελλάδα το τρίο των

smart Brabus: Στην Ελλάδα το τρίο των «πυραύλων τσέπης» -από 20.930 ευρώ

Τα fortwo coupe, fortwo cabrio και forfour με την υπογραφή Brabus, περισσότερη ισχύ και προσανατολισμένα σε μια σπορ οδική συμπεριφορά ξεκινούν την εμπορική τους πορεία και στην εγχώρια αγορά.

Η smart ανακοίνωσε τις τιμές διάθεσης των εκδόσεων Brabus των fortwo coupe, fortwo cabrio και forfour για την ελληνική αγορά όπου είναι ήδη διαθέσιμα προς παραγγελία σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις, «απλή» και Xclusive.

Εφαλτήριο για την γκάμα εκδόσεων των smart με την υπογραφή της Brabus, αποτελεί το fortwo coupe το οποίο ξεκινά από τα 20.930 ευρώ.

Η αρχική τιμή της πιο γενναιόδωρης εξοπλιστικά έκδοσης του fortwo Brabus με τα διακριτικά Xclusive διαμορφώνεται σε 25.890 ευρώ.

Αντιστοίχως για το smart forfour η αρχική τιμή της έκδοσης Brabus διαμορφώνεται σε 21.780 ευρώ ενώ αφετηρία για την εξοπλιστική έκδοση XClusive αποτελούν τα 26.770 ευρώ.

Η ανοιχτή εκδοχή του fortwo Brabus διατίθεται ξεκινώντας από τα 25.520 ευρώ ενώ όσοι προτιμήσουν την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του cabrio με τα διακριτικά Xclusive, η τιμή ξεκινά από 30.910 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η τριπλέτα των αστικών μοντέλων με την υπογραφή του βελτιωτικού οίκου, εκτός από τις αισθητικές παρεμβάσεις της Brabus που υπογραμμίζουν τη διαφορετικότητά τους εξοπλίζονται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του turbo τρικύλινδρου κινητήρα των 898 κ.εκ. η οποία αποδίδει 109 ίππους και 170 Nm ροπής. Αναβαθμισμένο για πιο γρήγορες αλλαγές είναι και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

Επίσης διαθέτουν μια τροποποιημένη ανάρτηση με 20% πιο σφιχτά ελατήρια και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου ευστάθειας προς όφελος μιας πιο δυναμικής οδικής συμπεριφοράς. Υπό το ίδιο σπορ σκεπτικό βελτιωμένο είναι και το σύστημα διεύθυνσης το οποίο εγγυάται αμεσότερη απόκριση και περισσότερη πληροφόρηση ενώ την εικόνα συμπληρώνει ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής με την υπογραφή της Brabus.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024