Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για Skoda Octavia, Rapid και Citigo λόγω προβλήματος στις «παιδικές» ασφάλειες

Ανάκληση για Skoda Octavia, Rapid και Citigo λόγω προβλήματος στις «παιδικές» ασφάλειες

Τα αυτοκίνητα της Skoda οδηγούνται στα συνεργεία προκειμένου να γίνει έλεγχος και εφόσον χρειαστεί αντικατάσταση της χειροκίνητης παιδικής ασφάλειας στις δύο πίσω κλειδαριές των θυρών, λόγω ενδεχομένου ακούσιας απασφάλισης.

Στην ανάκληση 173 αυτοκινήτων Skoda Octavia, Rapid και Citigo προχωρά η Kosmocar A.E. Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ανάκλησης αφορά συνολικά 173 αυτοκίνητα, που κατασκευάστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016 και στα οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή, υπάρχει ενδεχόμενο ακούσιας απενεργοποίησης των παιδικών ασφαλειών.

Αναλυτικότερα, στα εμπλεκόμενα οχήματα με χειροκίνητη παιδική ασφάλεια, υπάρχει το ενδεχόμενο η ενεργοποιημένη παιδική ασφάλεια να απενεργοποιηθεί χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό, ιδιαίτερα σε έντονα τραντάγματα, με αποτέλεσμα η πόρτα να μπορεί να ανοίξει από μέσα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Skoda της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Skoda στο τηλέφωνο 210 9981081 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024