Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Volvo V60 Cross Country: Το επίσημο αυτοκίνητο του 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας

Volvo V60 Cross Country: Το επίσημο αυτοκίνητο του 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας

Την υποστήριξη του V60 Cross Country και της Volvo είχε το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας.

Το Volvo V60 Cross Country ήταν το επίσημο αυτοκίνητο του 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας – Cross Country 2016 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας το διήμερο 15-16 Ιουλίου.

Περίπου 200 κορυφαίοι ποδηλάτες, από 45 σωματεία από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας. Ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής Περικλής Ηλίας, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ευτυχής συγκυρία του κοινού ονόματος, Cross Country, που φέρουν μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της σουηδικής μάρκας και του πανελλήνιου πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας, στάθηκε αφορμή για τη συγκεκριμένη χορηγία.

Το V60 Cross Country D4, με τον δίλιτρο κινητήρα που αποδίδει 190 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, τόσο στους χωματόδρομους όσο και στους γεμάτους κλειστές στροφές, απαιτητικούς δρόμους της Αιτωλοακαρνανίας, αποδείχθηκε το ιδανικό αυτοκίνητο για την περίσταση.

Η Volvo Cars είναι ουσιαστικά ο εφευρέτης της Cross Country κατηγορίας. Ήταν η πρώτη μάρκα αυτοκινήτων που πρόσφερε αυξημένη ικανότητα παντός δρόμου στα μοντέλα της με wagon αμάξωμα.

Σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, το 1997, παρουσίασε για πρώτη φορά το V70 Cross Country, δημιουργώντας έναν νέο τύπο αυτοκινήτου και ένα νέο είδος εμπειρίας που έκτοτε συναρπάζει τους λάτρεις της αυτοκίνησης.

Τα Cross Country μοντέλα διακρίνονται για το ιδιαίτερο, στιβαρό design, με εμπρός και πίσω ποδιές καθώς και πλαϊνά προστατευτικά και λογότυπο Cross Country. Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σύγκριση με τις απλές εκδόσεις, είναι τα ιδανικά premium αυτοκίνητα για όποιον έχει ένα δραστήριο lifestyle, που όταν καλείται να επιλέξει, προτιμά τον χωματόδρομο από την άσφαλτο, απαιτώντας όμως πάντα τα ίδια επίπεδα άνεσης, οδηγικής ευχαρίστησης και ασφάλειας.

Σήμερα, πρωτοπόρος και πάλι η Volvo έχει περάσει το «χαρακτήρα» και τις δυνατότητες Cross Country και στα σεντάν αμαξώματα, με το λανσάρισμα από τις αρχές του έτους του S60 Cross Country, του μοναδικού σεντάν με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ως αποτέλεσμα, η γκάμα των Cross Country μοντέλων της Volvo είναι η πληρέστερη στην αυτοκινητοβιομηχανία. Περιλαμβάνει τα V40 Cross Country, S60 Cross Country και V60 Cross Country, σε διάφορες προσθιοκίνητες (FWD) ή τετρακίνητες (AWD) υλοποιήσεις, με συνδυασμούς προηγμένων κινητήρων βενζίνης και diesel από 1.498 έως 2.400 κ.εκ., απόδοσης 152 έως και 190 ίππων, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι ή οκτώ σχέσεων. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ξεκινούν από 23.900 €, για το V40 Cross Country T3 1.5 Auto.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024