Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακαλούνται 174 smart forfour για την αντικατάσταση των σημείων στήριξης του πίσω καθίσματος

Ανακαλούνται 174 smart forfour για την αντικατάσταση των σημείων στήριξης του πίσω καθίσματος

Τα 174 forfour οδηγούνται στα συνεργεία για την αντικατάσταση των αγκυρώσεων του πίσω καθίσματος, οι οποίες ενδέχεται να βρίσκονται εκτός προδιαγραφών.

Στην ανάκληση smart forfour κατασκευαστικής σειράς 453 προχωρά η εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά συνολικά 174 αυτοκίνητα, ημερομηνίας παραγωγής από 01/09/2014 έως 08/12/2015 και πραγματοποιείται καθώς σε ορισμένα από τα παραπάνω αυτοκίνητα με μονοκόμματη πίσω πλάτη καθίσματος ενδέχεται η εδραίωση της πλάτης να έχει κατασκευαστεί εκτός προδιαγραφών.

Ως αποτέλεσμα, στην περίπτωση μιας μετωπικής σύγκρουσης όπου υπάρχουν βαριά αντικείμενα στο πορτ-μπαγκάζ, θα μπορούσε να ασκηθεί μεγάλο φορτίο στην πλάτη του πίσω καθίσματος και θα μπορούσε να ξεκολλήσει από το πλαίσιο του οχήματος η αγκύρωση και να διπλώσει η πλάτη.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα μπορούσαν να εισχωρήσουν αντικείμενα από το πορτ μπαγκάζ μέσα στο θάλαμο των επιβατών. Τόσο τα αντικείμενα όσο και η αναδίπλωση της πλάτης του πίσω καθίσματος, θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο τραυματισμού των επιβατών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή οχημάτων smart της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., προκειμένου να γίνει αντικατάσταση των αγκυρώσεων του πίσω καθίσματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Μercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 11 76000.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024