Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Jeep Renegade στην Athens Flying Week 2016

To Jeep Renegade στην Athens Flying Week 2016

Η Jeep συμμετέχει στο ελληνικό Air Show που θα πραγματοποιηθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τανάγρας με τα Renegade να διεκδικούν ενεργό ρόλο δίπλα σε πολεμικά αεροσκάφη στο μεγαλύτερο αεροπορικό event του είδους στη νοτιανατολική Ευρώπη.

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τανάγρας, θα βρεθεί το Jeep Renegade στο πλαίσιο της Athens Flying Week 2016 το οποίο πραγματοποιείται το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18 Σεπτεμβρίου) και όπου ο νεότερος εκπρόσωπος της γκάμας της Jeep θα συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις, υπενθυμίζοντας τις σκληροτράχηλες καταβολές του.

Έτσι μετά τη συμμετοχή της φίρμας που φέτος γιορτάζει τα 75 της χρόνια στο διάσημο βρετανικό Farnborough Air Show, η Jeep λαμβάνει μέρος και στο μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό show της νοτιοανατολικής Ευρώπης που γίνεται στην Ελλάδα και υπόσχεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες με τις επιδείξεις.

Αναλυτικά δύο Jeep Renegade θα βρεθούν στο επίκεντρο της δράσης της Athens Flying Week 2016 παίρνοντας θέση στο διάδρομο απογείωσης, ως Follow Me οχήματα δίπλα στα μαχητικά F16, τα επιθετικά ελικόπτερα Apache, τα διάσημα Super Puma και Sea Hawk.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Jeep Renegade επελέγησαν από τους διοργανωτές και ως ρυμουλκά για τα ανεμοπλάνα που θα συμμετάσχουν στις εναέριες επιδείξεις.

Εκτός από την ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση η Jeep θα διατηρεί περίπτερο στο χώρο της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τα Jeep Renegade αλλά και το Jeep Wrangler και να ενημερωθούν για τις ικανότητές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Athens Flying Week 2016 και την πρόσβαση στην 114ΠΜ στην Τανάγρα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.athensflyingweek.gr

auto.in.gr

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024