Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Avis στηρίζει έμπρακτα το έργο του Δήμου Αθηναίων για τους πρόσφυγες

H Avis στηρίζει έμπρακτα το έργο του Δήμου Αθηναίων για τους πρόσφυγες

Σε δωρεά ενός van στο Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες, προχώρησε η Avis στο πλαίσιο της πάγιας εταιρικής στρατηγικής της για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Σε δωρεά ενός van οχήματος στο Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες, προχώρησε η Avis στο πλαίσιο της πάγιας εταιρικής στρατηγικής της για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μέσω ποικίλων δράσεων και προγραμμάτων προώθησης του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς με τη συμμετοχή του προσωπικού της.

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο της Αθήνας παρουσία του Δημάρχου κύριου Γιώργου Καμίνη.

Η Avis προχώρησε στην παροχή του οχήματος αναγνωρίζοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και δέχεται τεράστιες κοινωνικές πιέσεις, ώστε να δώσει άμεσα λύσεις με πράξεις σε σημαντικά θέματα, όπως το προσφυγικό.

«Μας γεμίζει ικανοποίηση, αποτελεί όμως για εμάς και μεγάλη ευθύνη, το γεγονός ότι μεγάλοι φορείς και επιχειρήσεις, όχι μόνο αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται στην Αθήνα στο πεδίο της κοινωνικής συνοχής, αλλά δείχνουν εμπιστοσύνη και εμπράκτως το υποστηρίζουν. Η προσφορά της εταιρίας AVIS ενισχύει σημαντικά τις δράσεις μας στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και παράλληλα στέλνει μήνυμα στην ιδιωτική οικονομία να συμβάλει, στο βαθμό των δυνατοτήτων της, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης.

«Στηρίζουμε έμπρακτα το Δήμο Αθηναίων με την βαθιά πεποίθηση ότι η ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και η δυναμική συμβολή στην επίλυση προβλημάτων είναι υποχρέωση κάθε σύγχρονης εταιρίας. Eλπίζουμε να συμβάλουμε έστω και λίγο στο μεγάλο και πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί o Δήμος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024