Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η SsangYong προσφέρει εγγυημένη τιμη επαναγοράς αυτοκινήτου για έως και πέντε χρόνια

Η SsangYong προσφέρει εγγυημένη τιμη επαναγοράς αυτοκινήτου για έως και πέντε χρόνια

Η SsangYong Ελλάδας προσφέρει εγγυημένη τιμή επαναγοράς τοις μετρητοίς στα πιο δημοφιλή μοντέλα της, για έως και πέντε χρόνια από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου.

Η SsangYong εγκαινιάζει στην ελληνική αγορά ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα επαναγοράς το οποίο εγγυάται εκ των προτέρων την τιμή επαναγοράς του αυτοκινήτου με ορίζοντα πενταετίας σε μια δεδομένη προσυμφωνηθείσα τιμή και χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ανταλλαγή του με ένα νέο μοντέλο της Ssangyong.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα που ισχύει για τα Tivoli, XLV, Rexton W και Korando προβλέπει εγγυημένη τιμή επαναγοράς έως και 55 μήνες από την ημερομηνία της 1ης άδειας τους είτε πρόκειται για αγορά που πραγματοποιείται τοις μετρητοίς είτε με διακανονισμό.

Όταν δε παρέλθει το διάστημα των πέντε χρόνων ο πελάτης δεν υποχρεούται να ανταλλάξει το αυτοκίνητό του με καινούριο SsangYong, καθώς η επαναγορά γίνεται τοις μετρητοίς, με κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσού στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Με αυτόν τον τρόπο η SsangYong υπόσχεται στους ιδιοκτήτες ενός νέου της μοντέλου που θα πάρουν στα χέρια τους το «Συμβόλαιο Εγγυημένης Επαναγοράς», στο οποίο αναγράφονται με διαφάνεια και σαφήνεια οι συμφωνηθείσες τιμές επαναγοράς, να γνωρίζουν και να διασφαλίζουν εκ των προτέρων με ευνοϊκούς όρους την μεταπωλητική αξία για το αυτοκίνητό τους.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι η SsangYong προσφέρει επίσης πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, πενταετή δωρεάν οδική βοήθεια, αλλά και το πρόγραμμα 5ετούς service το οποίο παρέχεται δωρεάν για αυτοκίνητα εκτελωνισμένα μέχρι 31η/5/2016 ή διαφορετικά με επιπλέον κόστος 380 ευρώ, τα οποία σε συνδυασμό με το πρόγραμμα εγγυημένης επαναγοράς μπορούν να προσφέρουν μια αυξημένη αίσθηση ασφάλειας στους ιδιοκτήτες μοντέλων SsangYong για πέντε χρόνια.

auto.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024