Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Volvo V90 στην

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Volvo V90 στην «Αυτοκίνηση 2016»

Πάνοπλη η παρουσία της Volvo στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» απ’ όπου θα συστηθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο πολυτελές wagon των Σουηδών V90 πλαισιωμένο από σύσσωμη την εγχώρια γκάμα της σουηδικής φίρμας σε ελκυστικές εκδόσεις.


Το νέο Volvo V90, το εντυπωσιακό luxury wagon της σουηδικής φίρμας θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016», που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Το νέο μοντέλο, θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της Volvo στην έκδοση D5 AWD Inscription σε γκριζογάλανη απόχρωση, πλαισιωμένο από τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της σειράς 90, XC90 και S90 και όχι μόνο, καθώς το παρών στην έκθεση θα δώσει «σύσσωμη» η εγχώρια γκάμα της Volvo σε εντυπωσιακές, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος εκδόσεις για το ελληνικό κοινό.

Έτσι πλην του νέου V90, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να πληροφορηθούν και να πάρουν προσφορές για μοντέλα της Volvo όπως τα πεντάθυρα hatchback V40 και V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto, με το νέο Drive-E κινητήρα των 1.498 κ.εκ., ισχύος 152 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Από το ρόστερ της παρουσίας της Volvo δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα S60 και V60 τα μεσαία, sedan και wagon οικογενειακά μοντέλα της Volvo, στην έκδοση Τ3 1.5 Auto στην εκδοχή R-Design με standard αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων για το τετράθυρο 60άρι και την D4 με τον κινητήρα 1.969 κ.εκ. ισχύος 190 ίππων για το V60, επίσης «με υπογραφή» R-Design, σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό Complete Performance Package της Polestar.

Το παρών θα δώσουν επίσης και οι πιο περιπετειώδεις εκδοχές των δύο 60αριών με τα διακριτικά Cross Country, αμφότερες στην έκδοση D4, με τον προηγμένο νέο diesel κινητήρα 1.969 κ.εκ. Drive-E, απόδοσης 190 ίππων και κατανάλωση μόλις 4,2 λίτρα/100 χλμ.

Από το περίπτερο τις Volvo δεν θα μπορούσε να λείπει και το πλέον δημοφιλές βάσει παγκόσμιων και ελληνικών πωλήσεων μοντέλο της φίρμας, XC60 το οποίο θα δώσει το παρών στην έκδοση εξοπλισμού Summum με επιπλέον εξοπλιστικά πακέτα.

Την παρουσία της Volvo στην έκθεση θα συμπληρώσουν το μεγάλο επταθέσιο SUV και το πολυτελές sedan που μαζί με το V90, εκπροσωπούν την νέα εποχή των Σουηδών και τα οποία στο «floor» της «Αυτοκίνησης 2016» θα βρεθούν στην σπορ έκδοση R-Design σε ό,τι αφορά το XC90 και στην κορυφαία Inscription στην περίπτωση του επιβλητικά πολυτελούς νέου τετράθυρου μοντέλου της σουηδικής φίρμας.

Παράλληλα με τα νέα μοντέλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορηθούν για το καινοτόμο πρόγραμμα Volvo Now που προσφέρεται από τη σουηδική φίρμα για την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία απόκτησης ενός μοντέλου της σε μειωμένες τιμές, με πλούσιο εξοπλισμό και 5 χρόνια εγγύηση.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024