Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 5.901 Honda Civic, CR-V και Legend λόγω προβλήματος στον αερόσακο

Ανάκληση για 5.901 Honda Civic, CR-V και Legend λόγω προβλήματος στον αερόσακο

Ενδεχόμενο πρόβλημα στο πυροτεχνικό σύστημα αερόσακου συνοδηγού που μπορεί, σε περίπτωση ενεργοποίησής του, να οδηγήσει στην ρήξη του αερόσακου και σε πιθανό τραυματισμό, οδηγεί τα ιαπωνικά μοντέλα στα συνεργεία.

Στην ανάκληση, Civic, CR-V και Legend προχωρά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 5.901 οχήματα Civic (FD1, FD3, FD7) μοντέλα ετών 2006-2008, CR-V (RE5, RE6) μοντέλα ετών 2007-2008 και Legend (KB1) μοντέλα 2007, με ημερομηνίες κατασκευής μεταξύ 8 Απριλίου 2002 και 31 ∆εκεμβρίου 2008.

Σε ορισμένα από τα προς ανάκληση αυτοκίνητα ο πυροτεχνικός μηχανισμός του αερόσακου συνοδηγού, ενδέχεται, σε περίπτωση ενεργοποίησής του, να παραγάγει μεγαλύτερη πίεση ανάπτυξης του αερόσακου από την προβλεπόμενη γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό του συνοδηγού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής αμέσως μετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για την αντικατάσταση του αερόσακου συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρεί1ας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483797 με το Τμήμα εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024