Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και προνομιακά πακέτα συντήρησης/επισκευής από την Renault

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και προνομιακά πακέτα συντήρησης/επισκευής από την Renault

Η Renault, προσφέρει και φέτος δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων και παράλληλα μοναδικές προσφορές πακέτων συντήρησης και επισκευής στο πλαίσιο του Total Care με ολοκληρωμένες υπηρεσίες After Sales προσαρμοσμένες για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Total Care της Renault, το οποίο έχει ως στόχο την σταθερή παροχή άριστων υπηρεσιών After Sales σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της, η γαλλική φίρμα προσφέρει και αυτό το χειμώνα δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και αξιόπιστα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.

Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά σε όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ δυνητικά μπορεί να συμπληρωθεί από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξαρχής το ακριβές κόστος της επισκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Total Care προσφέρει πλήρη κάλυψη ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών, στο πλαίσιο του Total Care 5+, με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ -συμπεριλαμβανομένου κόστους εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.

Για το δωρεάν έλεγχο και περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Renault Total Care το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Renault.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024