Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Jeep επιστρέφει στην Αράχωβα με το Renegade

Η Jeep επιστρέφει στην Αράχωβα με το Renegade

Από τις 22 Δεκεμβρίου, το Jeep Camp στην Αράχωβα ανοίγει και πάλι τις πύλες του προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν το Renegade στο φυσικό του περιβάλλον, διεκδικώντας παράλληλα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν εντός έδρας αγώνα της Juventus με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Η Jeep ανανεώνει το ραντεβού της με τους λάτρεις της περιπέτειας στην Αράχωβα και στο Jeep Camp όπου οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των φετινών γιορτών, να δοκιμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον τις δυνατότητες του πιο πρόσφατου μέλους της γκάμας της φίρμας, Renegade.

Αναλυτικότερα, από τις 22 Δεκεμβρίου και για τα επόμενα Σάββατοκύριακα και αργίες το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του, τις… τάφρους του και τα υπόλοιπα λασπωμένα και χιονισμένα εμπόδια της απαιτητικής off-road διαδρομής, δίνοντας την ευκαιρία στους οδηγούς να ανακαλύψουν το Renegade βιώνοντας μία ξεχωριστή ημέρα στο βουνό, είτε μένουν στην περιοχή, είτε συνδυάσουν το Jeep Camp με μία ημερήσια εκδρομή.

Ως σημείο συνάντησης έχει προσδιοριστεί το Jeep Headquarter στο Λιβάδι, το οποίο διαθέτει χώρο στάθμευσης και όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep συνοδεία εντυπωσιακού υλικού video.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες, θα μεταφέρονται οδικώς στον χώρο του Jeep Camp όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή off-road εμπειρία οδήγησης ενός Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep που θα είναι εκεί για την ασφάλειά τους αλλά και για να τους λύσει κάθε απορία.

Εκτός από αυτή την μοναδική εμπειρία η Jeep θα προσφέρει σε εκείνους που θα παρευρεθούν στα test drive του Jeep Camp, το δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση με έπαθλο ένα ταξίδι στο Τορίνο για δύο άτομα που θα ζήσουν από κοντά ένα αγώνα της Juventus, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Jeep Camp info
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες
Σημείο συνάντησης: Jeep Camp – Headquarter στον δρόμο προς το Λιβάδι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0030 6936 532754

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024