Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεκόρ επιδόσεων και κερδών για την Avis το 2016

Ρεκόρ επιδόσεων και κερδών για την Avis το 2016

Με νέα ρεκόρ έκλεισε το 2016 για την Avis που κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε ενίσχυσε περαιτέρω την ηγετική της θέση στην αγορά μισθώσεων αυτοκινήτων.

Με νέα ρεκόρ έκλεισε το 2016 για την Avis που κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε ενίσχυσε περαιτέρω την ηγετική της θέση στην αγορά μισθώσεων αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, η Avis το 2016, σημείωσε ρεκόρ αγοράς νέων αυτοκινήτων με 8.600 οχήματα, που αντιστοιχούν στο 11% των ταξινομήσεων αυτοκινήτων την περσινή χρονιά, καθιστώντας τον στόλο της τον πιο σύγχρονο στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, οι παραγγελίες αυτοκινήτων για μακροχρόνια μίσθωση αυξήθηκαν κατά 29%, ενώ αυξημένες κατά 15% ήταν και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων, με προσθήκη νέων σημείων εξυπηρέτησης και περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας τηςAvisσε σημαντικές τουριστικές περιοχές, φτάνοντας συνολικά τους 80 σταθμούς εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Το 2016, η Avis επένδυσε 7 εκ. ευρώ σε υποδομές και τεχνολογίες για την αναδιάρθρωση του δικτύου της και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, ενώ το συνολικό επενδυτικό της πλάνο και ο εκσυγχρονισμός του στόλου της ξεπέρασαν τα 160 εκατομμύρια ευρώ. Ως αποτέλεσμα αυτών των δράσεων, το 2016 η εταιρία πέτυχε σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της στα 152,5 εκ. ευρώ, με ρεκόρ κερδών στα 76,3 εκ. ευρώ (EBITDA) και 19,4 εκ. ευρώ κέρδη προ φόρων, αυξημένα κατά 41% σε σχέση με το 2015.

Στην εκδήλωση, ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Avis αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Σε μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις, η Avis ξεχώρισε με τις επιδόσεις της σημειώνοντας ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα. Αποτελεί πρότυπο για τον κλάδο της ανεβάζοντας διαρκώς την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών της. Η αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα και εχέγγυο για την επιτυχία της».

O κ. Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis, στην ομιλία του σημείωσε ότι: «ΗAvisσυνέχισε και το 2016 να ανοίγει νέους δρόμους και να ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην αγορά, σημειώνοντας για μια ακόμη χρονιά ιστορικά υψηλές επιδόσεις. Προτεραιότητά μας παραμένει η μοναδική εξυπηρέτηση των πελατών μας και επενδύουμε συνεχώς σε αυτήν, στους ανθρώπους μας και σε νέα αναβαθμισμένα συστήματα. Το 2017 θα είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά για την Avis με σημαντικές αλλαγές, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας».

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024