Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τέσσερα χρόνια εγγύηση τα Piaggio

Με τέσσερα χρόνια εγγύηση τα Piaggio

Με την έναρξη της Άνοιξης, η Piaggio λανσάρει μία νέα προωθητική ενέργεια αφιερωμένη στη δημοφιλή γκάμα σκούτερ με μεγάλους τροχούς: για όλο τον Απρίλιο, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Liberty, Medley ή Beverly

Με την έναρξη της Άνοιξης, η Piaggio λανσάρει μία νέα προωθητική ενέργεια αφιερωμένη στη δημοφιλή γκάμα σκούτερ με μεγάλους τροχούς: για όλο τον Απρίλιο, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Liberty, Medley ή Beverly, θα επωφεληθεί από τη δωρεάν 24μηνη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης. Αυτή η προσφορά σας επιτρέπει να οδηγείτε ξέγνοιαστα το Piaggio σκούτερ σας για 4 έτη.

Για το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου έχει προγραμματιστεί μία εκδήλωση open house, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες, να δείτε από κοντά και να οδηγήσετε διαφορετικά μοντέλα της γκάμας των σκούτερPiaggio με μεγάλους τροχούς, μία γκάμα ικανή να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης.

Επισκεφτείτε τώρα τα επιλεγμένα σημεία πώλησης Piaggio και γνωρίστε από κοντά την οικογένεια σκούτερ Piaggio, ξεκινώντας από το Liberty, το πιο προσιτό της γκάμας, πλήρως ανανεωμένο και εξοπλισμένο με ABS, το Medley με πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ABS και “Start&Stop”, και απίστευτα μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει 2 κράνη full-face, και τέλος το μεγάλο και πολυτελές Beverly, το πραγματικό σημείο υπεροχής της γκάμας των σκούτερ Piaggio με μεγάλους τροχούς.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024