Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Tucson: Από 19.390 ευρώ

Hyundai Tucson: Από 19.390 ευρώ

Από 19.390 ευρώ κοστίζει στην ελληνική αγορά το νέο Tucson. Το νέο SUV επιστρέφει με όλα τα ατού να το συνοδεύουν. Όπως οι νέοι αποδοτικοί κινητήρες, οι τεχνολογικές καινοτομίες και οι η ποιότητα κατασκευής με ένα ιδιαίτερα προσεγμένο εξοπλιστικά σαλόνι.

Από 19.390 ευρώ κοστίζει στην ελληνική αγορά το νέο Tucson. Το νέο SUV επιστρέφει με όλα τα ατού να το συνοδεύουν. Όπως οι νέοι αποδοτικοί κινητήρες, οι τεχνολογικές καινοτομίες και οι η ποιότητα κατασκευής με ένα ιδιαίτερα προσεγμένο εξοπλιστικά σαλόνι.

Η βασική έκδοση εξοπλισμού είναι η Access που συνδυάζεται με όλους τους κινητήρες πλην εκείνου των 177 ίππων, ενώ η επόμενη είναι η Comfort.

Ακόμα και η βασική έχει στάνταρ έξι αερόσακους, ESP, Air Condition, ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδίου, διαιρούμενο πίσω κάθισμα, δερμάτινο τιμόνι, οθόνη 3,5” στον πίνακα οργάνων, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος ράγες οροφής, αυτόματα φώτα, ηχοσύστημα και 16άρες ζάντες αλουμινίου.

Κινητήρες ντίζελ και βενζίνης

Το νέο Tucson διατίθεται με μια από τις μεγαλύτερες γκάμες κινητήρων στην κατηγορία του. Αυτή περιλαμβάνει δύο κινητήρες βενζίνης 135 ίππων (1.6lt GDI) ή 177 ίππων (1.6lt T-GDI) και επιπλεόν τρεις επιλογές Diesel : 115, (1.7lt), 136, (2.0lt) ή 184 ίππων (2.0lt υψηλής ισχύος).

Ο νέος υπερτροφοδοτούμενος 1.6lt T-GDI βενζινοκινητήρας με 177 ίππων αποδίδει μέγιστη ροπή 265 ΝΜ από 1500 έως 4500 σ.α.λ. και διατίθεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (7-DCT), το οποίο δίνει τη δυνατότητα επιλογής πλήρως αυτόματης ή σειριακής λειτουργίας. Το επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (7-DCT) είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά στην γκάμα των SUVs της Hyundai.

Στο εσωτερικό του υπάρχει πλέον μια καινούργια σχεδιαστικά καμπίνα, ταμένη στην άνεση και την ποιοτική αναβάθμιση. Επίσης, για πρώτη φορά στην κατηγορία διατίθεται το σύστημα ψύξης καθισμάτων, ένα μοναδικό χαρακτηρικό του οχήματος. Για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων διατίθενται θερμαινόμενα καθίσματα με ανακλινόμενες πλάτες και πρακτικούς αεραγωγούς για αυξημένη άνεση.

Η κεντρική κονσόλα είναι εφοδιασμένη με μια μεγάλη, μη ανακλαστική οθόνη προβολής 8-ιντσών με τεχνολογία αφής capacitive για το σύστημα πλοήγησης νέας γενιάς, το οποίο είναι περισσότερο από τρεις φορές ταχύτερα από ό, τι της προηγούμενης έκδοσης.

Προσφέρεται με μια επτά ετών δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία TomTom LIVE services, όπου διαθέτει πληροφορίες, όπως κυκλοφοριάκη κίνηση, τοποθεσίες/Μέρη, κάμερες ταχύτητας και καιρικές συνθήκες.

Η λειτουργία της Κυκλοφοριακής κίνησης (TomTom traffic) επιτρέπει την πληροφόρηση του οδηγού σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφοριακή κίνηση στους δρόμους, τα οδικά έργα και παρέχει αξιόπιστη εκτιμώμενη ώρα άφιξης (ETA) στο προορισμό μας.

Το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πρόσθετη ασφάλεια του οχήματος το σύστημα Διαχείρισης Ευστάθειας (VSM) που συνδυάζει το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) και το σύστημα Motor Driven Power Steering (MDPS) για να βοηθήσουν τον οδηγό να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση επείγοντος χειρισμού.

Σε περιπτώσεις επιτάχυνσης ή φρεναρίσματος σε επιφάνειες με διαφορετικά επίπεδα πρόσφυσης, το σύστημα VSM εφαρμόζει επιλεκτικά δυνάμεις διεύθυνσης για να καθοδηγήσει διαισθητικά τον οδηγό να παραμείνει σε ορθή πορεία. Επίσης, το σύστημα Το σύστημα Speed Limit Information Function (SLIF) που χρησιμοποιεί την εμπρός κάμερα και πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης για τον εντοπισμό πινακίδων ορίου ταχύτητας και εμφανίζει το όριο ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο.

Με ταχύτατη κατανομή ισχύος μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών από 100:0 έως 50:50, και με το προηγμένο σύστημα Advanced Traction Cornering Control (ATCC), το 4WD Hyundai Tucson ανιχνεύει την πιθανότητα απώλειας πρόσφυσης πριν αυτή συμβεί και ενεργεί αποτρεπτικά, ώστε να κρατά πολύτιμη ευστάθεια αλλά και ταχύτητα σε κάθε στροφή.

auto.in.gr

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024