Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένας Έλληνας στα ηνία της FCA Greece

Ένας Έλληνας στα ηνία της FCA Greece

Ο Γιώργος Μπακόπουλος, μέχρι πρότινος Διευθυντής Πωλήσεων για τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional θα αναλάβει το τιμόνι της FCA Greece από 1η Ιουλίου, ως ο νέος μάνατζερ της ιταλικής φίρμας στην χώρα μας.  Ο Γιώργος Μπακόπουλος θα αντικαταστήσει τον Πάουλο Καρέλι.

Ο Γιώργος Μπακόπουλος, μέχρι πρότινος Διευθυντής Πωλήσεων για τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional θα αναλάβει το τιμόνι της FCA Greece από 1η Ιουλίου, ως ο νέος μάνατζερ της ιταλικής φίρμας στην χώρα μας. Ο Γιώργος Μπακόπουλος θα αντικαταστήσει τον Πάουλο Καρέλι.
Να σημειωθεί ότι η μετακίνηση του κ. Μπακόπουλου, φανερώνει την εμπιστοσύνη που δείχνει η «μαμά» FIAT σε έναν Έλληνα μάνατζερ, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ο κ. Μπακόπουλος βρίσκεται στην FCA Greece από το 2015 , με 20ετη εμπειρία ενώ έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και Διευθυντής Πωλήσεων & Ανάπτυξης Δικτύου στη Hyundai Hellas, έχοντας λάβει σημαντικές εταιρικές διακρίσεις.

H ανοδική πορεία της FCA στην ελληνική αγορά

Η Fiat μαζί με την Alfa Romeo διαθέτουν πλέον μια δυναμική γκάμα μοντέλων, με αποτέλεσμα η εμπορική της πορεία να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ικανοποιητική τους τελευταίους μήνες. Να τονιστεί ότι από τα μοντέλα που έχουν εμπλουτίσει τη γκάμα είναι το θρυλικό Fiat 124 Spider, η μοναδική Alfa Romeo Giulia και το Abarth 124 Spider. Επίσης, η Alfa Romeo Giulietta, το λειτουργικό Fiat Tipo Sedan, καθώς και το Fullback, το νέο Pickup, που μαζί με το Talento ολοκληρώνουν τη γκάμα της Fiat Professional.

Στην Ελλάδα η FCA Greece επίσης επιδεικνύει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ανάπτυξη της μάρκας φτάνει το +32% για το 2016, σε μια αγορά που αναπτύσσεται με 4%.

Στην αγορά επιβατικών οχημάτων η Fiat παρουσιάζοντας την υψηλότερη αύξηση πωλήσεων κατά 35% από το 2015 μεταξύ των πρώτων 15 μαρκών της κατάταξης, κατέλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη με 4.886 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 6,2%.

Το ολοκαίνουργιο Fiat Tipo, σε συνδυασμό με τα ελκυστικά μοντέλα της οικογένειας 500 και το Νο1 στην κατηγορία του Fiat Panda, βελτίωσαν κατά 25% τις λιανικές και κατά 40% τις εταιρικές της πωλήσεις, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικά προϊόντα που επιλέχθηκαν ευρέως από το ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Παράλληλα και στην αμετάβλητη κατά το 2016 αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (<3.500 Kg), η Fiat Professional παρουσίασε συνολική αύξηση 21%, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών με μερίδιο αγοράς 13,3%.

auto.in.gr

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024