Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο Audi A5 Coupé  και Sportback: Και κουπέ και οικογενειακό

Νέο Audi A5 Coupé και Sportback: Και κουπέ και οικογενειακό

Το Audi A5, είτε το επιλέξεις ως κουπέ, είτε ως Sportback, παραμένει ένα επιβλητικό μοντέλο, που μπορεί να παντρεύει τις σπορ καταβολές του, με την πολυτέλεια, ενώ στην πιο πρακτική του εκδοχή καταφέρνει να προσφέρει χώρους, παραπέμποντας σε μίνι γκαρσονιέρα!

Το Audi A5, είτε το επιλέξεις ως κουπέ, είτε ως Sportback, παραμένει ένα επιβλητικό μοντέλο, που μπορεί να παντρεύει τις σπορ καταβολές του, με την πολυτέλεια, ενώ στην πιο πρακτική του εκδοχή καταφέρνει να προσφέρει χώρους, παραπέμποντας σε μίνι γκαρσονιέρα!

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του, η επιβλητική εικόνα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω τμήμα, οι άνετοι χώροι, και ο πλήρης εξοπλισμός με όλα τα καλούδια αποτελούν τα στοιχεία – δέλεαρ για την συγκεκριμένη γκάμα αγοραστών, όπου και απευθύνεται το Audi A5 Coupé καιSportback. Πλέον, το ολοκαίνουργιο Audi A5 εισέρχεται στην επόμενη – δεύτερη γενιά του – επτά χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου.

Η πρακτικότητα είναι το πρώτο στοιχείο που θα δει στο νέο γερμανικό μοντέλο, σύμφωνα με την Αudi. Έτσι, οι μεγάλοι χώροι για πέντε επιβάτες και το μεγάλο πορτμπαγκάζ (από 480 έως 1.300 λίτρα) με την ηλεκτρική πέμπτη πόρτα, είναι μερικά από τα πρακτικά στοιχεία του μοντέλου.

Σαφώς, με το παιχνίδι εντυπώσεων να έχει περάσει περισσότερο στα γκάτζετ και τα συστήματα πολυμέσων – στο νέο Α5 δεσπόζει η νέα οθόνη, το μέγεθος της οποίας φτάνει μέχρι τις 8,3 ίντσες και η ανάλυσή της τα 1,024 x 480 pixels. Αυτό είναι και το κέντρο ελέγχου των λειτουργιών, της διασύνδεσης και ενσωμάτωσης στο MMI smartphonesπου είναι συμβατό με τα λειτουργικά iOS και Android. Πλήρως ψηφιακός, με οθόνη TFT 12,3 ιντσών και ιδιαίτερα υψηλής ανάλυσης, μπορεί να είναι και ο πίνακας οργάνων, ενώ ο εξοπλισμός μπορεί να περιλαμβάνει το Head Up Display (HUD) –που απεικονίζει τις λειτουργίες μέσω λέιζερ στο ταμπλό – το premium ηχοσύστημα τηςBang & Olufsen με πρωτοποριακό 3D ήχο κ.α.

Στα συστήματα υποβοήθησης ξεχωρίζει το σύστημα ημι-αυτόνομης κίνησης (ACC- adaptive cruise control Stop & Go), που σε συνθήκες κίνησης και με ταχύτητα έως και 65 χλμ./ ώρα ελέγχει πλήρως την επιτάχυνση, την επιβράδυνση αλλά και τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, αρκεί η διαμόρφωση του δρόμου να είναι η κατάλληλη.

Επίσης, εξοπλίζεται με τα συστήματα υποβοήθησης, όπως αυτά της αλλαγής λωρίδας, του ελέγχου διατήρησης πορείας, της στάθμευσης, της αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας κ.λπ., που εγγυώνται την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Στην χώρα μας προσφέρεται με τέσσερις επιλογές κινητήρων, με εφαλτήριο τον 1.4 TFSI 150hp αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων S tronic, τον 2.0 TFSI με 190 ίππους – ή με το ίδιο μοτέρ με τετρακίνηση και 252 ίππους – και ντίζελ δίλιτρο με 190 ίππους. Η τιμή του νέου Audi A5 ξεκινά απο 46.400 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024