Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αιμοδοσία για τα θύματα τροχαίων στο σταθμό μετρό του Συντάγματος στις 16-11-17

Αιμοδοσία για τα θύματα τροχαίων στο σταθμό μετρό του Συντάγματος στις 16-11-17

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία τον ΟΑΣΑ, την ΣΤΑΣΥ Α.Ε και το νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο συνδιοργανώνουν στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών της Τράπεζας Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» με την υποστήριξη του Ομίλου ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τιμώντας τη φετινή «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων», ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. για τα Τροχαία συμβάντα.

Στο πλαίσιο αυτό, συνδιοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 στο Σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων, από τις 10:00 έως τις 16:00. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα.

Η Τράπεζα Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. ξεκίνησε από το 2013 και έως σήμερα πλήθος πολιτών, οργανώσεων και φορέων έχουν στηρίξει ενεργά τη λειτουργία της και την προσπάθεια του Ινστιτούτου για την προστασία της ζωής στο δρόμο και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων» (19/11) για όσους χάθηκαν αδίκως και πρόωρα στους δρόμους.

Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία στο τηλ. 210-8620150 και στην ιστοσελίδα www.ioas.gr

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024