Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η 4η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα πλησιάζει...

Η 4η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα πλησιάζει…

Η επόμενη συνάντηση της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας θα γίνει στην Αθήνα και άπαντες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ματιές ζήλιας μεταξύ τους για χάρη του ελληνικού κοινού, το οποίο έχει αποδείξει ότι αγαπά και στηρίζει τις εκθέσεις αυτοκινήτου.

Η επόμενη συνάντηση της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας θα γίνει στην Αθήνα και άπαντες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ματιές ζήλιας μεταξύ τους για χάρη του ελληνικού κοινού, το οποίο έχει αποδείξει ότι αγαπά και στηρίζει τις εκθέσεις αυτοκινήτου.



Στους γνωστούς, πλέον, χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί η 4η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των εταιρειών-μελών του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και τη χορηγία της εταιρείας Siemens -κινητή τηλεφωνία.



Στον εκθεσιακό χώρο των 35.000 τετραγωνικών μέτρων οι Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Lexus, Ligier, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen και Volvo θα επιδείξουν όλα τα μοντέλα που εισάγονται ή πρόκειται να εισαχθούν στη χώρα μας στο άμεσο μέλλον.





Στο πλαίσιο της έκθεσης, η οποία περιλαμβάνεται στο επίσημο ημερολόγιο των 18 διεθνών εκθέσεων της OICA (Διεθνής Οργανισμός Κατασκευαστών Αυτοκινήτων), θα πραγματοποιηθεί το 2ο Διεθνές Συνέδριο Αυτοκινήτου με θέμα Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Αυτοκινητοβιομηχανίας και εισηγήσεις σχετικές με τις τάσεις που θα επικρατήσουν στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου, τη νομοθεσία και το Block Exemption, το σύστημα διανομής, τις φορολογικές εξελίξεις που αφορούν στο αυτοκίνητο, το Sales και After Sales Service κ.λπ. Τη διοργάνωση του συνεδρίου έχουν αναλάβει τα Economist Conferences και ο επίσημος εκπρόσωπός τους στην Ελλάδα και την Κύπρο, Hazlis & Rivas Co. Ltd, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).



Επίσης, από τον εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου η εκκίνηση του Ράλι Μαύρο Ρόδο και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου η εκκίνηση του Αττικού Ράλι.



Το εισιτήριο για το κοινό θα κοστίζει 2.000 δρχ., οπότε οι προβλέψεις του ΣΕΑΑ για 350.000 επισκέπτες μάλλον θα επαληθευτούν εύκολα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι την 3η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου είχαν επισκεφθεί 300.000 άτομα. Ωστόσο, οι 4.000 θέσεις στάθμευσης αναμένεται να αποδειχθούν και πάλι σχετικά ανεπαρκείς.



auto.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024