Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενθουσιασμός στην Κέρκυρα για τους Πανελλήνιους Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών το Σάββατο 16 Ιουνίου

Ενθουσιασμός στην Κέρκυρα για τους Πανελλήνιους Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών το Σάββατο 16 Ιουνίου

Τρεις ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης τα πάντα είναι έτοιμα στον όρμο της Γαρίτσας για την πραγματοποίηση των αγώνων.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της θάλασσας και των υδάτινων σπορ θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου το νησί των Φαιάκων, το οποίο θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών, ΚΕΡΚΥΡΑ 2007.

Οι αγώνες αφορούν στις κατηγορίες «αγωνιστική-sport» με φουσκωτά τα οποία αναπτύσσουν ταχύτητες που ξεπερνούν τα 80 μίλια και «τουρισμού» για σκάφη που συνδυάζουν άνεση, κομψότητα και ταχύτητα.

Παράλληλα με τους αγώνες φουσκωτών για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν και Πανελλήνιοι Αγώνες Τζετ Σκι.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες χωρίζονται σε δύο σκέλη και θα διεξαχθούν στην γνωστή υδάτινη πίστα της Formula 1, στον Όρμο της Γαρίτσας, με το πρώτο από αυτά -τους αγώνες offshore- να πραγματοποιείται στις 11:00 το πρωϊ του Σαββάτου και το δεύτερο -τους αγώνες δεξιοτεχνίας τριγώνου- στις 18:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Τα σκάφη που θα συμμετάσχουν στην φετινή διοργάνωση προβλέπεται να είναι υπερδιπλάσια από την περυσινή, παρόντων των πρωταθλητών Ελλάδας Θοδωρή Κριτικού και Γιώργου Κατσαρού, αλλά και του Σάκη Ρουβά, ως αγωνιζόμενου, αφού ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατάγεται από το νησί του Ιονίου.

Στο περιθώριο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα θεαματικές επιδείξεις θαλάσσιου σκι, επιδείξεις μοντέρνου χορού και για τους πιο τολμηρούς, εναέριες βόλτες με το ιπτάμενο φουσκωτό του Γιάννη Χειμαριού.

Οι αγώνες οργανώνονται από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΕΟΤ, της ΠΙΝ, της Νομαρχίας Κέρκυρας, του Δήμου Κερκυραίων, της ΑΝΕΔΚ και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Τις εκδηλώσεις χορηγούν οι εταιρείες Cosmote, Buondi Espresso, Ζώης Ευσταθίου, Minoan Lines, BP Hellas, Aigaion Aσφαλιστική ΑΕ, Σκάφη Attack, Αφοι Σαββανη, Aλφα Μπετόν, Status the club, Ράντος Subaru.

auto.in.gr

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024