Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκέψεις για τρεις εργοστασιακές Honda το 2011

Σκέψεις για τρεις εργοστασιακές Honda το 2011

Η ιαπωνική εταιρεία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διατηρήσει τους Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso στη Repsol Honda και παράλληλα να κατεβάσει και τρίτη εργοστασιακή μοτοσικλέτα με νέο χορηγό για τον Casey Stoner!

Παρότι ο Casey Stoner δεν έχει ακόμα υπογράψει (ή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ότι έχει υπογράψει) στη Honda για το MotoGP του 2011, το HRC εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνίζεται με τρεις μοτοσικλέτες στο νέο πρωτάθλημα – διατηρώντας δίπλα στον Αυστραλό και τον Dani Pedrosa και τον Andrea Dovizioso.

Η Honda βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Repsol για συνεχίσει να είναι κεντρική χορηγός στις μοτοσικλέτες του D. Pedrosa (που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα λόγω εθνικότητας) και του A. Dovizioso, όμως παράλληλα συζητά και με τη Red Bull για τη χορηγία και την κάλυψη των εξόδων της τρίτης μοτοσικλέτας του C. Stoner.

Λέγεται, επίσης, ότι οι δύο νυν αναβάτες της Honda έχουν ήδη πιάσει τους όρους απόδοσης των συμβολαίων τους και το HRC είναι υποχρεωμένο να τους κρατήσει για το 2011 – όμως τα συμβόλαια έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα εύθραυστα στο motorsport τα τελευταία χρόνια.

«Συζητάμε με τον Casey, αλλά δεν τον έχουμε υπογράψει ακόμα – μιλάμε και με ορισμένες εταιρείες» είπε ο αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto. «Η Repsol και η Honda είναι μαζί για 16 χρόνια και θα χαρούμε ιδιαίτερα να συνεχίσουμε, όμως ταυτόχρονα μιλάμε και με άλλες εταιρείες και η Red Bull είναι μία από αυτές».

Η Honda φέτος παρέχει έξι μοτοσικλέτες: Δύο στην εργοστασιακή Repsol Honda και τέσσερις στις ιδιωτικές Gresini Honda (2), LCR Honda (1) και Interwetten Honda (1). Ο S. Nakamoto είπε ότι μπορεί να παρέχει και έβδομη μοτοσικλέτα, αν και με αρκετή δυσκολία.

auto.in.gr

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024