Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με δύο μοτοσικλέτες η LCR Honda από το 2015

Με δύο μοτοσικλέτες η LCR Honda από το 2015

Στα σχέδια της LCR ήταν ο Nicky Hayden να είναι ο team mate του Stefan Bradl από την ερχόμενη σεζόν. Το πλάνο αναβλήθηκε για έναν χρόνο, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος προϋπολογισμός.

Η δορυφορική ομάδα της Honda, LCR, σχεδιάζει να συμμετάσχει με δύο μοτοσικλέτες από το πρωτάθλημα του 2015. Η LCR, από το 2006 που μπήκε στη μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόταν με έναν αναβάτη και σποραδικά σε κάποιους αγώνες υπήρξε και έκτακτη δεύτερη συμμετοχή.

Η ομάδα βρισκόταν σε επαφές με τον Nicky Hayden για προχωρήσει το σχέδιό της ήδη από την επόμενη σεζόν. Όμως, για να ολοκληρωθεί το πλάνο έπρεπε να εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος προϋπολογισμός.

Ο επικεφαλής της LCR, Lucio Cecchinello, ανέφερε ότι η ομάδα ανέβαλε το πλάνο της για έναν χρόνο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο κύριος στόχος του είναι να συμμετέχει με δύο μοτοσικλέτες στο MotoGP.

«Μιλήσαμε με τον Nicky και τη Honda και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε περίπου το 50% του απαιτούμενου προϋπολογισμού. Για το υπόλοιπο 50% μιλήσαμε με υπάρχοντες και δυνητικούς χορηγούς αλλά δυστυχώς δεν δέχτηκαν την πρότασή μας. Άρα στην παρούσα φάση αναβάλουμε τα σχέδιά μας», διευκρίνισε ο L. Cecchinello.

Η ομάδα είναι ευχαριστημένη από την έως τώρα πορεία της με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2 του 2011, Stefan Bradl. Ο Γερμανός αναβάτης φέτος κατέκτησε την πρώτη του pole position και την πρώτη παρουσία του στο βάθρο, στον αγώνα της Laguna Seca.

«O Stefan είναι πολύ ταλαντούχος και επικεντρωμένος στη δουλειά του και θέλει να γίνει εξίσου γρήγορος όσο το σπάνιο φαινόμενο που λέγεται Marc Marquez», δήλωσε ο 44χρονος Ιταλός.

«Ο Stefan για να καλύψει αυτό τη διαφορά των λίγων δεκάτων του δευτερολέπτου από την κορυφή γνωρίζει πολύ καλά ότι χρειάζεται δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά», κατέληξε ο L. Cecchinello.

auto.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024