Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Moto GP: Σε αναζήτηση νέων οδηγών ο V. Rossi

Moto GP: Σε αναζήτηση νέων οδηγών ο V. Rossi

H ομάδα «VR46» του V. Rossi αναζητά στην ιταλική αγορά εκείνον τον οδηγό που θα βάλει τέλος στην κυριαρχία του M. Marquez.

Στην Ιταλία έχει στραμμένο το βλέμμα του ο V. Rossi και ειδικότερα η ομάδα «VR46» της οποίας ηγείται, αναζητώντας εκείνον τον οδηγού που θα βάλλει τέλος στην κυριαρχία του Marc Marquez.

«Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουν τους ιταλούς αναβάτες και στο μέλλον πρόκειται να δουλέψουμε μόνο με Ιταλούς».

«Νομίζω ότι διαθέτουμε πολλούς καλούς αναβάτες στην Ιταλία που θα πρέπει να βοηθήσουμε, ωστόσο, το να βρούμε το νέο Marc Marquez δεν θα είναι εύκολο».

«Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και πιστεύω ότι ο Romano μπορεί να παλέψει για τη νίκη και για το πρωτάθλημα».

«Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα. Είμαστε πολύ τυχεροί που βρήκαμε τον Fenati, καθώς αυτή τη χρονιά έχει δημιουργήσει φανταστικό κλίμα στην ομάδα».

«Έχει κάνει μεγάλη διαφορά, καθώς έχουμε ήδη κερδίσει τρεις αγώνες, δήλωσε ο πολυνίκης οδηγός του MotoGP και μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, V. Rossi».

Η ομάδα «VR46» δημιουργήθηκε μετά τη συνεργασία του V. Rossi με τον πρώην επικεφαλής της Ducati ΜotoGP Team, V. Guareschi.

Ο Romano Fenati, ένας εκ των οδηγών της «VR46», έχει κατακτήσει του τρεις από τους επτά αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στην κατηγορίας Moto3.

auto.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024