Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP: Συμφωνία για διετή επέκταση συμβολαίου ανάμεσα σε V. Rossi και Yamaha

MotoGP: Συμφωνία για διετή επέκταση συμβολαίου ανάμεσα σε V. Rossi και Yamaha

Σε συμφωνία για τη διετή επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα της Yamaha ήρθε ο V. Rossi, γεγονός που διασφαλίζει την παραμονή του «γιατρού» στην ενεργό δράση τουλάχιστον έως το 2016.

Με τα χρώματα της Yamaha θα αγωνίζεται o V. Rossi έως και το 2016 μετά τη συμφωνία που επήλθε για τη διετή επέκταση του συμβολαίου του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή του MotoGP.

Ο V. Rossi είχε θέσει υπό αμφισβήτηση την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP μετά από τη δύσκολη περσινή σεζόν, ωστόσο, το καλό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς τον οδήγησε στην απόφαση να δώσει συνέχεια στην αγωνιστική του καριέρα.

Μάλιστα, είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας από τη Yamaha, ενώ στο πρόσφατο Grand Prix του Αssen είχε προαναγγείλει τη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του με την ιαπωνική ομάδα.

«Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ανακοίνωση. Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί απολαμβάνω τη συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, τόσο τους Ιάπωνες όσο και του Ευρωπαίους που είναι μαζί μου σχεδόν από την αρχή της καριέρας μου».

«Είναι φανταστικό καθώς αποτελούσε τον στόχο μου. Ήθελα να συνεχίσω, αισθάνομαι καλά και έχω το κίνητρο για να εξακολουθήσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου», δήλωσε ο V. Rossi, ο οποίος διανύει τη δεύτερη περίοδό του στη Yamaha, έχοντας κατακτήσει με την ιαπωνική ομάδα τα τέσσερα από τα επτά παγκόσμια πρωταθλήματα της καριέρας του.

Σε αντίθεση με τον V. Rossi, ο ομόσταυλός του στην Yamaha, J. Lorenjo, δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο εκκρεμούν ακόμα οι λεπτομέρειες που αφορούν στις χρηματικές απολαβές του.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024