Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP: Στη Honda έως το 2016 ο D. Pedrosa

MotoGP: Στη Honda έως το 2016 ο D. Pedrosa

Στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Honda προχώρησε ο D. Pedrosa, ακολουθώντας το παράδειγμα του ομόσταυλού του στην ιαπωνική ομάδα, M. Marquez.

Oδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Honda θα παραμείνει έως το 2016 ο D. Pedrosa, καθώς ο Ισπανός ανανέωσε το συμβόλαιό του που έληγε στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Η Honda είχε ήδη ανακοινώσει τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον M. Marquez τον Μάιο, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει γνωστό μέχρι σήμερα το τι πρόκειται να γίνει με τον D. Pedrosa.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να ανακοινώσω την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα της Honda, είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύονται για δύο ακόμα χρόνια. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσω την αγωνιστική μου καριέρα, μαζί με την εταιρεία με την οποία συμμετείχα στον πρώτο μου αγώνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου με κάθε ένα συνεργάτη μου στη Honda Racing Corporation», δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda.

Με τον V. Rossi να έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Yamaha, μένει να αποδειχθεί αν ο J. Lorenzo θα συνεχίσει την καριέρα του στο πλευρό του «γιατρού» ή θα αναζητήσει την τύχη του σε κάποια άλλη ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024