Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP – Γερμανία 2014: O A. Espargaro ο ταχύτερος της Παρασκευής

MotoGP – Γερμανία 2014: O A. Espargaro ο ταχύτερος της Παρασκευής

Ταχύτερος όλων και στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής του GP Γερμανίας αναδείχθηκε ο A. Espargaro, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Μετά την πρώτη pole position της καριέρας του και τον τερματισμό στην τέταρτη θέση του GP στο Assen της Ολλανδίας, ο άσημος μέχρι πρότινος Α. Espargaro δήλωσε και πάλι το παρόν, σημειώνοντας τους καλύτερους χρόνους και στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στο πλαίσιο του Γερμανικού GP.

Και στις δύο περιόδους ο 25χρονος Ισπανός βρέθηκε μπροστά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος M. Marquez. Μάλιστα, στην πρώτη περίοδο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 είχε μια άσκημη πτώση, η οποία ωστόσο δεν του στέρησε τη συμμετοχή του από την αμέσως επόμενη δοκιμαστική περίοδο.

O J. Lorenzo με τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο και τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στη δεύτερη, ήταν ένας από τους αναβάτες που ξεχώρισε, σε αντίθεση με τον V. Rossi ο οποίος σημείωσε στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής μόλις τον 10ο καλύτερο χρόνο.

Να σημειώσουμε ότι από το Sachsenring δεν έλειψε η βροχή, η οποία κράτησε τους οδηγούς μακριά από την πίστα για περίπου 20 λεπτά. Οι προσπάθειες των αναβατών συνεχίζονται το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 με την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και τις κατατακτήριες δοκιμές.

auto.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024