Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP – Brno 2014: Marquez και Iannone οι ταχύτεροι των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής

MotoGP – Brno 2014: Marquez και Iannone οι ταχύτεροι των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής

Με τον Μ. Μarquez να πραγματοποιεί τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών και τον A. Iannone να προλαβαίνει τη βροχή στο δεύτερο, άνοιξε η ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα αγωνιστικής δράσης στην πίστα του Brno.


Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα μάχη για τρεις εξελίχθηκε η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στην πίστα του Brno.

Ο Marquez έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, ωστόσο, ο Lorenzo κατάφερε έστω και προσωρινά να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης, αφήνοντας πίσω του και τους δύο οδηγούς της Honda.

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος απάντησε, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο της περιόδου, με τη διαφορά του από τον δεύτερο Lorenzo και τον τρίτο Pedrosa να διαμορφώνεται στα 37 και τα 52 χιλιοστά του δευτερολέπτου αντιστοίχως.

Πολύ διαφορετική ήταν η εξέλιξη του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, καθώς η σύντομη βροχή που έπεσε στην πίστα του Brno μείωσε σημαντικά τον ρυθμό αναβατών.

Οι Iannone και Barbera ήταν οι μοναδικοί οδηγοί που κατάφεραν να ολοκληρώσουν κάποιο γύρο σε στεγνό οδόστρωμα με αποτέλεσμα να σημειώσουν τους δύο καλύτερους χρόνους της περιόδου.

Νικητής στη ενδοοικογενειακή μάχη της Honda ήταν και πάλι ο M. Marquez, ο οποίος ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του μπροστά από τον D. Pedrosa, με τη διαφορά ανάμεσα στους δύο αναβάτες της Honda να διαμορφώνεται αυτή τη φορά στα 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Με την αστάθεια του καιρού να συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού Σαββατοκύριακού, οι οδηγοί δεν έχασαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το βρεγμένο τερέν της πίστας του Brno, συμπληρώνοντας περισσότερους από 10 γύρους.

auto.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024