Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP – Silverstone 2014: Ταχύτερος της Παρασκευής ο Μ. Marquez

MotoGP – Silverstone 2014: Ταχύτερος της Παρασκευής ο Μ. Marquez

Ο M. Marquez κυριάρχησε και στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στην πίστα του Silverstone, αφήνοντας σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω τον S. Bradl που σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Με το συνήθη ύποπτο M. Marquez στην κορυφή των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής άνοιξε το αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα του Silverstone, όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί ο δωδέκατος γύρος του MotoGP.

O Ισπανός αναβάτης της Honda κυριάρχησε και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών, διατηρώντας μάλιστα όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς σε απόσταση μεγαλύτερη του μισού δευτερολέπτου.

Στις πρωινές ελεύθερες δοκιμές, ο καλύτερος χρόνος του M. Marquez ήταν 2 λεπτά και 3,208 δευτερόλεπτα, ενώ στο απογευματινό σκέλος ο Ισπανός βελτίωσε περαιτέρω το χρόνο του, σταματώντας το χρονόμετρο στα 2 λεπτά και 2,126 δευτερόλεπτα.

Πολύ μακριά από τις επιδόσεις του πρωτοπόρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βρέθηκαν οι βασικοί ανταγωνιστές του. Ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, D. Pedrosa, κατετάγει 10ος στο πρώτο σκέλος και ένατος στο δεύτερο, ενώ εξίσου απογοητευτικά ήταν τα αποτελέσματα για τους V. Rossi (8η και 13η θέση) και J. Lorezo (7η και 11η θέση).

Η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει δύο ακόμα περιόδους ελεύθερων δοκιμών και φυσικά τις κατατακτήριες δοκιμές που θα ξεκινήσουν στις 16.10 ώρα Ελλάδας.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024