Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP – Αυστραλία 2014: Ταχύτερος της Παρασκευής ο J. Lorenzo

MotoGP – Αυστραλία 2014: Ταχύτερος της Παρασκευής ο J. Lorenzo

Παρά την πτώση που είχε στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών του GP Αυστραλίας o J. Lorenzo σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα έδωσε ο J. Lorenzo σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο της πρώτης ημέρας των ελεύθερων δοκιμών του GP Αυστραλίας.

Ο χρόνος του Ισπανού αναβάτη της Yamaha σημειώθηκε στο δεύτερο σκέλος, καθώς νωρίτερα, στην πρωινή περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, ο Α. Espargaro είχε κινηθεί ταχύτερα, χρησιμοποιώντας τη μαλακή γόμα των ελαστικών της Bridgestone.

Ο J. Lorenzo, ο οποίος έρχεται από δύο σερί νίκες, είχε μάλιστα πτώση κατά τη διάρκεια των δοκιμών του νέου, ασύμμετρου ελαστικού που εξελίσσει η Bridgestone για τον μπροστινό τροχό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μάχης στα τελευταία πέντε λεπτά του δεύτερου σκέλους.

Ο δεύτερος καλύτερος χρόνος του απογευματινού σκέλους ανήκει στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2014, M. Marquez, ο οποίος στην πρώτη περίοδο της ημέρας βρέθηκε μόλις στην πέμπτη θέση.

Σταθερά ανοδική παραμένει και η πορεία της Ducati, με τους A. Iannone και Α. Dovizioso να πλασάρονται μέσα στην πρώτη πεντάδα του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής.

Αντιθέτως, ο D. Pedrosa δεν κατάφερε να βρει ρυθμό σε κανένα από τα δύο σκέλη της ημέρας, σημειώνοντας το ένατο και δέκατο χρόνο αντιστοίχως.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024